OVE TRI MOGUĆNOSTI MU DAJU VELIKU PREDNOST! Potraga za ubicom vlasnika menjačnice iz Veternika dodatno otežana

 OVE TRI MOGUĆNOSTI MU DAJU VELIKU PREDNOST! Potraga za ubicom vlasnika menjačnice iz Veternika dodatno otežana

Foto: Printscreen Instagram/192_rs

Njegovo beživotno telo pronađeno je preksinoć, nešto posle 20 sati, u Ulici Nova 34, a kako se saznaje, utvrđeno je da su, pored modrica i podliva koje mu je ubica naneo pesnicama i nogama, na telu pronađeni i tragovi ubadanja hladnim oružjem, nožem ili šrafcigerom. Njegovo beživotno telo, ispred automobila marke “fijat 500” pronašli su slučajni prolaznici i pozvali policiju.

– Potraga za ubicom je intezivna i ne isključuje se nijedna mogućnost u traženju mesta gde se on nalazi – od nekog šteka u samom Novog Sadu, pa do toga da je negde na Fruškoj gori ili da je pobegao iz države u inostranstvu, pošto je npr. granica sa Hrvatskom kod Bačke Palanke udaljena svega oko 50 km od mesta zločina.

– Potraga je otežana i zbog toga što je ubica imao dovoljno vremena da pobegne bilo gde, jer je od ubistva do pronalaska tela prošlo, kako se pretpostavlja, oko dva sata – kaže izvor upoznat sa ovim događajem.

Prema dosadašnjim saznanjima, vlasnik menjačnice je nešto posle 17 sati dobio poruku do nepoznatog muškarca, najverovatnije samog ubice, da se negde nađu, a zatim se automobilom odvezao na mesto gde je ubijen. Kako se saznaje, on je pre ubistva sedeo sa prijateljima, kada je, kako se sada može čuti, primio poruku preko mobilnog telefona.

Njegovi prijatelji su rekli da je često odlazio da se nađe s klijentima, kada je u pitanju bila veća zamena deviza i dinara, ali još uvek nije poznato da li je to i sada bio slučaj ili se radilo o nekom dugovanju ubice prema vlasniku menjačnice.

Niko od ljudi koji žive u blizini mesta zločina ništa nije čuo u vreme kad se dogodilo ubistvo.
Inače, ubijeni nije imao nikakav policijski dosije, niti je bio povezan sa kriminalnim krugovima u Novom Sadu. Njegovi prijatelji ga opisuju kao izuzetno dobrog čoveka, koji je uvek bio spreman da pomogne drugima.