OVDE SE TO I RANIJE DEŠAVALO: Obradović o neredima u Pioniru – “Bio je tu direktor ABA lige, sve je video”

 OVDE SE TO I RANIJE DEŠAVALO: Obradović o neredima u Pioniru – “Bio je tu direktor ABA lige, sve je video”

Foto: MNPress

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan sa 91:78 u trećem meču finala ABA lige produživši tako seriju za barem još jedan duel.

– Čestitam ekipi Crvene zvezde na zasluženoj pobedi, odigrali su četvrti četvrtinu mnogo bolje od nas. Do tada smo igrali egal utakmicu, tri četvrtine. Imali smo veliki broj izgubljenih lopti, dozvolili smo da nas ponesu emocije, to je…što se i vidi po Zvezdinom većem posedu. Imali smo i veliki broj faulova, Zek, Lesor, Dante, morali smo da menjamo mnogo stvari. Igramo još jednu utakmicu, ili dve…videćemo. To sam i rekao igračima – istakao je Obradović.

Trener crno-belih se potom osvrnuo i na kratkotrajni prekid meča, kada su igrači Partizana želeli da napuste parket nakon što je Matijas Lesor pogođen predmetom iz publike.

– Video sam šta se desilo, nisam želeo da prekidamo utakmicu. Problem je što moji igrači nisu mogli da se zagrevaju, ali takve stvari su se ovde i ranije dešavale, koliko sam čuo. Bio je tu direktor ABA lige, on je sve video. Uletelo je nešto na parket – otkrio je Obradović.