OVAKVU ANĐELU JOŠ NISTE VIDELI! Isplivala šok fotka Zvezdanove LJUBAVNICE pre svih korekcija, mnogi je ne bi prepoznali

 OVAKVU ANĐELU JOŠ NISTE VIDELI! Isplivala šok fotka Zvezdanove LJUBAVNICE pre svih korekcija, mnogi je ne bi prepoznali

Foto: Instagram printscreen/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić, od svog prvog pojavljivanja u rijalitiju “Zadruga”, pleni svojim fizičkim izgledom i lepotom, a gotovo sve muškarce ostavlja bez daha.

Ova lepotica je uspela da očara i Zvezdana Slavnića, koji je uništio svoju vanbračnu zajednicu sa Anom Ćurčić zbog lepe Crnogorke. Međutim, malo ko zna kako je Anđela nekada izgledala, te da nije bila toliko očaravajućeg izgleda kao danas. Uspela je da se transformiše, gotovo do neprepoznatljivosti.

Verni pratioci ovog TV formata neprekidno polemišu da li je moralna ili etički neadekvatna njena odluka da se upusti u romansu sa nekadašnjim robijašem Zvezdanom Slavnićem, iako joj je bilo poznato da je on već 15 godina unazad u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić.

Gledaoci komentarišu i njen izgled, te jedni smatraju da je “sva izoperisana”, dok drugi ističu da je “prirodno lepa”.

Sada je isplivala je fotografija iz njenog ranog detinjstva, perioda srednje škole gde ona izgleda potpuno drugačije. Evidentno je da nije imala usta kao što ima danas, ali i da je njeno lice u međuvremeno podvrgnuto određenim estetskim korekcijama.

A kako je izgledala u prošlosti, možete pogledati i sami u narednoj objavi, te prosudite da li je zaista toliko drastična razlika u odnosu na današnje izdanje.

Foto: Facebook printscreen/Andjela Djuricic