“OVA ŽENA ME PRATI” Hrabri mališan izbegao OTMICU zahvaljujući triku kojem ga je otac naučio – kamera sve snimila (VIDEO)

 “OVA ŽENA ME PRATI” Hrabri mališan izbegao OTMICU zahvaljujući triku kojem ga je otac naučio – kamera sve snimila (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/ 6abc Philadelphia

Jedan dečak je izbegao potencijalnu otmicu tražeći od kasirke da se pretvara da mu je mama. Učenik četvrtog razreda u Potstaunu u Pensilvaniji uspeo je da nadmudri ženu koja ga je pratila primenom strategije kojom ga je naučio njegov otac. Brzo razmišljajući 10-godišnjak je nedavno osujetio potencijalnu otmicu.

Semi Grin se u petak vraćao kući iz škole u ​​Potstaunu, kada je žena počela da ga prati, javio je ABC 6 Filadelfija.

– Ona je počela da šeta sa njim i da ga pita gde mu je porodica, da pita gde mu je tata – rekao je dečakov otac. Žena je tada pokušala da namami Semija u obližnju prodavnicu, dodao je Semi za CBS 10 Filadelfija.

– Pitala je ovako: “Ideš li tamo? Gde je tvoja porodica?” – rekao je on izdanju. Pošto nije poznavao ženu, učenik četvrtog razreda je ušao u Deni Bi Fanki, prodavnicu koja mu je bila poznata. Semi je tada prišao 17-godišnjoj kasirki po imenu Hana, rekavši joj: “Ponašaj se kao da si mi mama, ova žena me prati”.

Video nadzor u prodavnici uhvatio je trenutak i prikazuje ženu koja stoji na vratima kao da čeka Semija. Hana tada mirno prilazi ulazu, stavljajući se između Semija i žene, i zaključava vrata.

– Veoma sam ponosna na nju – rekla je vlasnica radnje, Deni Smol, za ABC 6. “Hana je 17-godišnja mlada dama. Sve je uradila kako treba.” Tata Sem je imao slična osećanja – i takođe mu je bilo veliko olakšanje što je njegov sin poslušao savet koji mu je ranije dao o tome šta da radi u takvoj situaciji.

– Kada smo gledali taj video, plakao sam svaki put kada bih ga ponovo gledao – rekao je on.

– Videti moje dete kako traži pomoć jer se u suštini plašio za svoj život, to vas duboko preseče – rekao je Sem Grin za CBS 10.

– Razmislite o svakom scenariju i uverite se da deca umeju i da ga praktikuju. Vežbajte svoje situacije i scenarije baš kao vatrogasne vežbe – dodao je on.