OVA ŽENA IZAZVALA JEZIV TREND! Poznati estetski hirurg reagovao – Zbog nje su devojke premršave i nesrećne

 OVA ŽENA IZAZVALA JEZIV TREND! Poznati estetski hirurg reagovao – Zbog nje su devojke premršave i nesrećne

Poznati estetski hirurg progovorio je u podkastu zvezde društvenih mreža, Sofije Frenklin, o sve većoj želji mladih dama širom svijeta da izgledaju kao slavna manekenka Bela Hadid.

Frenklnova je hirurga pitala sa fotografijom čijeg lica devojke najčešće dolaze u ordinaciju.

– Pre je to bila Anđelina Džoli, ali sada je najveća pomama za licem Bele Hadid – rekao je on, na ozbiljno iznenađenje voditeljke i širokog auditorijuma.

 – To je ludost, jer ako pogledate fotografije Bele Hadid, koje ja takođe imam u telefonu i koje koristim tokom konsultacija sa pacijentima, videćete da je jedna stvar videti Belu Hadid na plakatu, a druga stvar videti Belu Hadid u stvarnom životu, 10 godina nakon što je operisala nos i podigla kapke – dodao je.

Bela Hadid
Bela Hadid
Foto: Profimedia

 – Žao mi je svih tih mladih cura, jer su sve nesrećne i premršave, koriste drogu i izgledaju tužno. I nemojte me shvatiti pogrešno, ovo nije anti-Bela Hadid kampanja. Ovo je anti-sr*nje kampanja – zaključio je.

Podsetimo, kritičari su Belu 2019. godine proglasili najlepšom na svetu, upravo zbog “savršenih” crta lica.

Vodili su se teorijom o zlatnom preseku i analizirali i najmanje detalje lica, poput veličine i položaja usana, nosa, brade, jagodica i vilice. Proračunom su zaključili da ima savršene proporcije.