“OVA ZADRUGA JE MOJE OPRAŠTANJE OD NJEGA!” Ana kroz SUZE progovorila o pomirenju sa Zvezdanom – rasula se na komade

 “OVA ZADRUGA JE MOJE OPRAŠTANJE OD NJEGA!” Ana kroz SUZE progovorila o pomirenju sa Zvezdanom – rasula se na komade

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Marko Đedović ušao je na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica je bila Ana Ćurčić, koja je progovorila o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem

– Kako si? – pitao je Marko.

– Dobro sam, odmorila sam se, spavala sam, sad sam kao napunila baterije – rekla je Ana.

– U kakvom ste odnosu ti i Zvezdan – pitao je Đedović.

– Zadrugarskom. Mislim da treba spustiti loptu na pametan način, uvek može da nastane haos. Generalno sam takva u životu, umem i ja da planem, pa se pokajem za sto puta. Konkretno, volim da pričam da usmerim čoveka, pričam i sa ovim devojčicama. Što se njega tiče, mislim da je imao zadnjeg dana teške trenutke nekog suočavanja – rekla je Ana.

– Moj utisak je takav da te više brine kako će on da se oseti, nego kako ćeš ti da se osetiš – rekao je Đedović.

– Ne, ja sam se vraćala u onaj period kad sam četiri godine čekala. Okrenem ja na tu neku šalu, opet kažem, iz želje da nema tenzije, jer on ima fitilj kratak kad sam ja u pitanju. Inače sam vrlo predana majka, žena, drugarica i sebe nekako uvek stavljam na drugo mesto. Nije to dobro. Teško se osećam. Ja ne znam kako da promenim to u sebi da budem sama sebi na prvom mestu. To je ono zbog čega sam ja ovde ušla i nadam se da ću uspeti – rekla je Ana.

Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Koliko je sve to teško iz aspekta žene koja je gledala sve ovo, na primer da teši muškarca? – pitao je voditelj.

– Teško. Jutros sam razmišljala, mislim da je ova Zadruga moje opraštanje od njega, a time se opraštam i jednog dela sebe. Drugačije ti ostavim utisak dok ne shvatiš kakva sam…To je nešto što je meni neoprostivo. Sinoć mi je rekao da ćemo mi uvek tako pričati, da iako se vidimo dve godine, da ćemo uvek plakati i da mu je jasno zašto njegov otac nije mogao da vidi njegovu majkuOn misli da će on mene ubediti da se ja vratim – zaplakala je Ćurčićeva.

– Kako komentarišeš njegove promene raspoloženja? – pitao je voditelj.

Ana Ćurčić, Marko Đedović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ako bih pošla od sebe, kod mene je to isto vladalo dok sam bila napolju. I bes, tuga, ljutnja, sve mi je pomešano. Ako bih ja nastavila ovakva da budem do kraja rijalitija, imao bi svoju konfort zonu, ali to ne bi bila ja… Cilj Zvezdanovog ulaska ovde je bio neki novi put, da ispriča nešto o svom životu, ali je itekako ono o čemu smo mi pričali jeste da pokaže kakvo srce ima, da je drug. Zvezdana bih opisala u jednoj rečenici: “Srce bih ti dao, srce bih ti i uzeo”. Videla sam onog Zvezdana iz prvog srednje, patio je i za drugom jednim zajedničkim, to je bilo najosećajnije biće koje sam upoznala. Tako da sam te oči ugledala, pa sam mu rekla da bih volela da ide ka tome, ali mislim da je to mnogo mnogo teško. Ja sam samo poredila sa Ksenijom, samo iskrenost tih suza, a ne da ja pravim kopmaraciju između mene i to… Samo sam htela da ga vratim u vreme i da shvati koliko je bio iskrena duša – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pročitaj još