OVA NADZORNA KAMERA KRIJE TAJNU O NESTALOM SPLIĆANINU?! Matejevom ocu jedan DETALJ daje najveću nadu da će naći sina!

 OVA NADZORNA KAMERA KRIJE TAJNU O NESTALOM SPLIĆANINU?! Matejevom ocu jedan DETALJ daje najveću nadu da će naći sina!

Foto: MUP RH,printscreen instagram moj_beo_grad

Potraga za Matejem Perišem (28) iz Splita koji je pre više od četiri meseca nestao u Beogradu i dalje traje.

Matejev nestanak uznemirio je čitav region, a naročito kada su se pojavili snimci sa nadzornih kamera koji su prikazali kuda se Matej kretao kobne večeri. Otac Mateja Periša, Nenad Periš, ispričao je nedavno šta je to što ga najviše buni u slučaju nestanka njegovog sina. 

– Prošlo je dva i po meseca i ovde sam sreo more saosećanja, pomoći i toplih reči. Sa policijom sam svakodnevno u kontaktu i oni profesionalno rade svoj posao, ali ljudski mogu reći da je i ljudski odnos profesionalan. Očito je taj problem preveliki da bi se mogao rešiti. Već dva meseca ga nemamo i daće Bog ga nađemo. Verovatno će se nešto pojaviti. Ja verujem u pozitivno, nada me ne napušta, iako su manji izgledi za tako nešto – kaže Nenad Periš.

Najveću nadu da će naći sina, Nenadu, kako kaže, daje nadzorna kamera koja se nalazi nedaleko od kluba “Gotik”, iz koga je izašao Matej, a koja ne hvata Savu.

Matejev nestanak uznemirio je čitav region, a naročito kada su se pojavili snimci sa nadzornih kamera koji su prikazali kuda se Matej kretao kobne večeri. Najveću nadu da će naći sina, Nenadu, kako kaže, daje nadzorna kamera koja se nalazi nedaleko od kluba “Gotik”, iz koga je izašao Matej, a koja ne hvata Savu.

– Više puta sam govorio da je to zadnja situacija kod tog restorana na promenadi, koja se ne vidi do kraja. Nemamo taj snimak koji bi razrešio da li je Matej ušao u vodu ili nije ili je upao. Kamere nisu tako postavljene da prate celu šetnicu i možete proći da vas kamera na snimi. Zbog toga i nije zaključena istraga u onom delu koji bi ukazivao na vodu. Čudno mi je to veče, puno je ljudi po ulicama Beograda, puno je restorana, ugostiteljskih objekata… Želim da verujem da još neko nešto zna, kako bi nam pomogao da se mozaik koji bi nas doveo do pravog smera bolje upotpuni – kaže Periš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *