Ova lepotica je ISPALA U PRVOM KRUGU “Zvezda Granda”, a danas je jedna od najpopularnijih pevačica!

 Ova lepotica je ISPALA U PRVOM KRUGU “Zvezda Granda”, a danas je jedna od najpopularnijih pevačica!

Mnoga pevačka imena stvorena su kroz popularno takmičenje “Zvezde Granda” u prethodne dve decenije. Ipak, malo je onih koji mogu da se pohvale time da su uspeli da naprave ozbiljnu pevačku karijeru, a da su ispali čak u prvom krugu takmičenja.

To je pošlo za rukom Ivani Selakov, koja se 2005. godine prijavila za ovo takmičenje, ali je odmah doživela neuspeh. Ispala je gotovo odmah.

Dragana Katić, Ivana Selakov
Foto: Youtube Printscreen/Estradno nebo


– Došla sam na audiciju, a ono devojke štikle dvanaestica, našminkane, sa dekolteima, sve pršti od šljokica. A ja kao da sam pošla u prodavnicu. Ravne čizme, farmerke, džemper – prisetila se Ivana jednom prilikom kako je to izgledalo.

– Prošla sam audiciju, ali sam već tada videla da tu ne pripadam. Došla sam do prvog kola, gde se glasalo SMS-om, i tada sam ispala. I danas Saša Popović voli da kaže da sam ja jedina koja je uspela, a da nije prošla u “Zvezdama Granda”.

Inače, Ivana Selakov je u tom jedinom svom pojavljivanju u takmičenju pevala pesmu “Žena starija” njene koleginice Stoje

Ivana Selakov
Foto: Srbija Danas

Dve godine posle takmičenja, Ivana je postala deo grupe “Bjuti kvins” koj su pratile Mariju Šerifović na “Evroviziji” 2007. godine, kada je Marija i odnela pobedu pod našom zastavom.