OTKRIVENO ZBOG KOGA JE TEODORA GLEDALA DERBI: Nije Vildoza, već igrač Partizana koga Delije MRZE!

 OTKRIVENO ZBOG KOGA JE TEODORA GLEDALA DERBI: Nije Vildoza, već igrač Partizana koga Delije MRZE!

Foto: MN Press

Pevačica Teodora Džehverović u vezi je sa košarkašem Partizana Matijasom Lesorom, prenose mediji.

Ona je nedavno okončala dugogodišnju vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem i otpočela je emotivni odnos sa njegovim kolego, koji igra za Partizan.

Atraktivna pevačica je u ponedeljak u društvu dve drugarice sa tribina pratila večiti derbi. Kako se ranije pojavila informacija da je na Instagramu počela da prati Luku Vildosu, košarkaša Crvene zvezde, kao i on nju, mislilo se da je došla kako bi njega gledala, što je ona demantovala.Sada su se pojavile informacije da je Džehverovićeva, navodno, u hali bila zbog francuskog centra.

– Teodora i Lesor su odnedavno zajedno. Još uvek taje i odnos i osećanja, kako zbog svoje privatnosti koju žele da sakriju od očiju javnosti tako i zbog njenog bivšeg dečka Nina Čelebića, koji je još uvek nije preboleo – ispričao je izvor blizak pevačici, prenosi portal Republika.Kako se dalje otkriva, ona je izvukla pouku iz ranijih emotivnih odnosa koji su prekinuti i zbog velikog pritiska javnosti, pa je ovoga puta odlučila da svoju intimu sačuva za sebe.

– Veza s Anđelom Rankovićem je i prekinuta zbog novinskih napisa, najčešće neistinitih, na koje se pecala njegova porodica, pa je njihov odnos bio osuđen na propast. Sličnu sudbinu je doživela i veza s Ninom, pa je Teodora sada opreznija – ispričao je izvor.

Lesora i Teodoru upoznali su zajednički prijatelji i varnice među njima odmah su sevnule. Iako je Francuz, njih dvoje komuniciraju na engleskom, mada on solidno zna i naš jezik. 

– Matijas Lesor je 2017. i 2018. godine igrao za Crvenu zvezdu, nakon čega se vratio u Francusku, ali je u našu zemlju ponovo došao krajem 2021. kao igrač Partizana. Godine provedene u Srbiji učinile su da nauči dosta o našem govornom području, ali i o kulturi, hrani, mentalitetu… Teodora i on su kliknuli na prvu, temperament im je sličan i savršeno se slažu – ispričao je izvor. 

Teodoru su novinari na derbiju u hali Pionir zatekli pitanjima otkud ona tu i koga bodri, a na koja je pevačica pokušala da izbegne odgovor. 

– Ovo mi je prvi derbi. Navijam za Partizan oduvek, rođeni brat i tata mi navijaju za taj klub i onda sam ga i ja uz njih zavolela. Više volim košarku od fudbala. Ne smem da vam otkrijem koji mi je košarkaš najdraži, jer ćete me odmah spojiti s njim, a za tim nema potrebe – rekla je ona kroz smeh. 

Podsetimo, dugo se spekulisalo da je pomenuta estradna umetnica u vezi sa košarkašem Crvene zvezde Lukom Vildozom, međutim, ispostavila se nešto sasvim suprotno. 

Takođe, na prethodnom derbiju, Matijas Lesor je po okončanju meča nasrnuo na Filipa Petruševa i tako navikao gnev Delija na sebe.