OTKRIVENO ZAŠTO SE NIJE PREDAO POLICIJI 24 SATA: Šmizla progovorila o odnosu sa Stefanom Karićem

 OTKRIVENO ZAŠTO SE NIJE PREDAO POLICIJI 24 SATA: Šmizla progovorila o odnosu sa Stefanom Karićem

Mediji bruje o bivšem učesniku “Zadruge”, Stefanu Kariću, kojeg je bivša učesnica “Parova”, Nataša Šavija optužila da ju je krvnički pretukao, te naneo teške telesne povrede.

Stefan se nakon 24 sata prijavio policiji, a mnogima je bilo čudno, zašto je Karić nestao nakon jezivih optužbi, te čak i ugasio Instagram profil.

O tome smo pitali i Jovanu Novakov Šmizlu, koja je prijateljica Karića, ali i njegovog oca Osmana Karića.

Jovana je za SrbijaDanas rekla da je u dobrom odnosu sa Karićima, te da je bila šokirana ovim vestima kada je čula, budući da je Stefan momak koji važi za veoma kulturnog i vaspitanog, te ni ona sama nije čula ni za jedan incident vezan za njega:

 Predivan dečko, poznajem i njegovog oca i njegovu dragu, pozdrav za njih. Ako je istina, to je sve navodno i pod znacima navoda, ne znam da li se desilo, šta je tu bilo i kako je bilo. U svakom slučaju sramota.

– Podrška Šaviji i njenim roditeljima, Stefana ljubim i Osmana. Ja se tu ne bih mešala – rekla je ona za SrbijaDanas pa otkrila potencijalni razlog zašto se Stefan istog dana nije javio policiji:

 Pa ne bih se ni ja. Pa verovatno su pili, celu noć, treznio se dečko, nema pojma ni šta se izdešavalo. Meni je sve to čudno i nenormalno, ne znam šta je istina, šta nije jer on nije davao nikakve izjave. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: OSEĆA SE HEMIJA IZMEĐU ZVEZDANA I ANE: Terza raskrinkao Slavniće “Ušla je da ga vrati”

KLIK OVDE ZA CELU EMISIJU