OTKRIVENO! Miloš Bojanić SVE PRIPREMIO ZA NOVU SNAJKU! Milica Veselinović nakon “Zadruge” ide kod Mikice!

 OTKRIVENO! Miloš Bojanić SVE PRIPREMIO ZA NOVU SNAJKU! Milica Veselinović nakon “Zadruge” ide kod Mikice!

Kao što smo mogli da primetimo, čestitka koju je Milica Veselinović dobila od majke je izazvala opštu pometnju kako kod zadrugara, tako i kod gledalaca. U čestitki je majka zadrugarke pozdravila Ivana Marinkovića, a Mikicu Bojanića nije, iako i sa njim ima veoma blizak odnos.

Sada se za medije oglasio i otac Mikice Bojanića, Miloš Bojanić, koji je prokomentarisao odnos sa Milicom.

Miloš Bojanić
Foto: Srbija Danas

– Možda joj se ne sviđa zet novi, ko zna. Mama je neozbiljna tu, izgleda da ona ne vidi dobro. Osim toga, poznaje svoju ćerku, da ne bi ona tako nešto uradila. Ona je tu nju potcenila, ako je tako postupila. Možda je žena ispustila, nije bitno. Što se tiče Mikice, on je toliko dobro objasnio, on je bio u pravu, mi ćemo svi voleti Milicu, ona je jako draga. Ona ga je na neki način podržavala jer on dosta pati za decom, za ženom, pa i za roditeljima. Ona je njemu neki trenutak ulepšala, tačnije, oraspoložila ga. Ja sam njega dobro razumeo šta je sinoć pričao, on kaže da nema razloga da je ne zagrli i ne poljubi kao drugaricu i šta je tu problem? – započinje Bojanić za “Pink” i dodaje:

– Ja imam 72 godine i imam tu Brankine prijateljice koje su mlađe od mene 30-40 godina, ja ih zagrlim, poljubim, kao decu svoju, čak su dve spavale sa mnom u sobi, jer nije bilo mesta. Vrlo rado ćemo ugostiti i Milicu i Maju i sve Mikicine drugarice, one su drage devojke. Posebno me oduševio Janjuš kad je demantovao Zoričinu brigu šta će se desiti u Mikičinom braku? Ona nije razmišljala o svojim brakovima, a brine o Aninim i Mikičinim. Sad je njena glavna briga to. Smešno, da ne može smešnije biti! Ona se raduje tuđoj nesreći. Ona je sve svoje brakove rasturila. Njoj hvala što ona komentariše mene kako sam vredan, kako sam radan i ona je odgajila tu decu, kako tako – rekao je on za pomenuti medij.

Milica Veselinović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.