OTKRIVENO! Evo u kom stanju su povređeni u masakru na Cetinju

 OTKRIVENO! Evo u kom stanju su povređeni u masakru na Cetinju

Foto: Youtube Printscreen/Pobjeda

Iz Kliničkog centra Crne Gore je saopšteno, povodom jučerašnje tragedije na Cetinju, da se u toj ustanovi na lečenju nalaze četiri pacijenta – troje je na intenzivnoj nezi, a jedan od njih je životno ugrožen. Dva pacijenta u cetinjskoj bolnici su van životne opasnosti.

Jedan od ranjenih pacijenata, hospitalizovan u KCCG-u, trenutno je stabilan, van životne je opasnosti i smešten je na Klinici za neurohirurgiju.

– Drugi pacijent je nakon prijema operativno zbrinut, ima povrede moždanih struktura i koštanih struktura glave, grudnog koša, životno je ugrožen i nalazi se u Centralnoj intenzivnoj jedinici – navode iz te ustanove.

Treći pacijent ima povredu trbušnih organa, dominantno jetre, operativno je zbrinut i na merama dalje intenzivne terapije i monitoringa koji je takođe smešten u intenzivnoj jedinici.

– Četvrti pacijent ima povrede vrata, grudnog koša, otvoreni prelom desne nadlaktice, takođe operativno zbrinut i dalje zahteva tretman u intenzivnoj jedinici – saopštili su iz Kliničkog centra.

Direktor cetinjske bolnice Ivan Ivanović rekao je za TVCG da su dve osobe – muškarac i žena, hospitalizovane u toj bolnici nakon ranjavanja u jučerašnjoj tragediji, stabilnog opšteg stanja.

– Van životne su opasnosti – kazao je Ivanović, kako prenosi Portal RTCG.

On je naveo da su u tu bolnicu juče oko 16 sati počeli da pristižu prvi pacijenti.

– Nažalost, među njima su bile dve osobe kojim je po prijemu konstatovana smrt. Tri pacijenta su transportovana u KCCG – dodao je Ivanović.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *