OTKRIVENO DA JE BRAJAN VOLŠ PRIPADNIK KONTROVERZNE AMERIČKE ZAJEDNICE: Istaknuti je član godinama – podučavao je ljude kako da OKONČAJU “toksične veze”

 OTKRIVENO DA JE BRAJAN VOLŠ PRIPADNIK KONTROVERZNE AMERIČKE ZAJEDNICE: Istaknuti je član godinama – podučavao je ljude kako da OKONČAJU “toksične veze”

Suprug nestale Ane se upisao u četvoromesečni program u januaru 2020. godine, a ceo kurs koji uključuje 16 sastanaka platio je 2.997 dolara.

Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke Ane, bio je član lajfkoučing grupe koje su obećavale da će članove inspirisati  na lojalnost, poverenje, ljubav i saosećanje u njihovim vezama.

Oni koji su prisustvovali sesijama pamte Brajana kao rođenog vođu koji je dobio nadimak “Glava i ramena” zbog svog luksuznog izgleda, a kažu da je odavao utisal “kul osobe”.

Akademija, koja se prošle godine spojila sa drugom organizacijom koja se bavi lajf koučingom, nudila je druge usluge i tutorijale, deleći na svojoj veb stranici podkast na temu “Koraci do okončanja toksične veze”.

Članovi Brajanove grupe koja je brojila oko 30 ljudi rekli su u izjavi da su zaprepašćeni nedavnim naslovima koji impliciraju da je njihov bivši drug možda umešan u nestanak njegove žene Ane.

– Cela ova situacija u kojoj se našao predstavlja potpuni šok za mene – rekao je Ali Ozdemir.

On je dodao da je Brajan bio osoba sa kojom su svi želeli da se druže i u čijoj su blizini voleli da budu.

Suprug nestale Ane se upisao u četvoromesečni program u januaru 2020. godine, a ceo kurs koji uključuje 16 sastanaka platio je 2.997 dolara.

Sesije su organizovane tokom vikenda i trajale su više od 12 sati.

Njega je da se prijavi naterala njegova supruga Ana, koja je sličan kurs pohađala godinu dana ranije.

Drugi polaznik programa rekao je da je Brajan bio lider njihove grupe u prikupljanju 180.000 dolara za neprofitnu organizaciju koja je obezbeđivala hranu onima koji je nisu imali tokom pandemije korona virusa.

Foto: Printscreen/Facebook

– Uvek je bio dobar slušalac, bio je zaista divan – rekao je učesnik.

Ozdemir kaže da je znao da Brajan ima suprugu i troje dece i da su mu uvek delovali kao srećna porodica.

– Kada sam ih posmatrao uvek sam govorio da i ja želim tako nešto za sebe. Da imam predivnu ženu i decu, da učim i provodim vreme sa njima – rekao je on.

Članovi grupe međutim, tada nisu imali pojma da se on suočava sa optužbama zbog prevare.

O tome koliko je ovaj program prijao Brajanu, u pismu koje je poslala sudu govorila je i ana.

 Doživela sam transformaciju i sve o čemu sam razmišljala je koliko će ovaj program značiti i Brajanu. Tokom ovog programa shvatio je šta je integritet, kao i odgovornost, kao i koliko je bitna dobra komunikacija – napisala je tada Ana.

Podsetimo

Ana je 1. januara oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Tužioci su rekli da su zvaničnici pronašli krv i oštećen, krvav nož u podrumu para i da je Brajan Volš navodno potrošio 450 dolara na sredstva za čišćenje, krpe, trake i druge predmete dan nakon što je njegova žena poslednji put viđena.

Sve vesti o nestaloj Srpkinji Ani Volš čitajte klikom OVDE.