OTKRIVENE MRAČNE TAJNE ZVEZDA GRANDA: “Svađali smo se kao kerovi, zbog njega je dolazila hitna pomoć!”

 OTKRIVENE MRAČNE TAJNE ZVEZDA GRANDA: “Svađali smo se kao kerovi, zbog njega je dolazila hitna pomoć!”

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Tri stare “zvezde Granda”, sada već poznati pevači koji su izgradili karijere okupili su se u emisiji “Divan šou”. Slavica Ćukteraš, Nemanja Stevanović i Nemanja Nikolić otkrili su nakon toliko godina šta se dešavalo u pomenutom takmičenju kada su se oni borili za pobedu.

Prisetili su se tog teškog perioda i ispričali neke od anegdota. Pevači su otkrili dugo čuvanje tajne iz prvih sezona ovog takmičenja.

Polemisalo se da su Slavnica Ćukteraš i Tanja Savić u svađi, a sada je pevačica otkrila da je imala sukobe sa drugim kolegom.

– Nemanja i ja smo se svađali kao kerovi. On i ja godinama nismo pričali. Imali smo duet, a nismo pričali. Baš smo bili… Mediji su pisali samo o mom kao neslaganju sa Tanjom, ali to nije bilo tačno. Sa Nemanjom sam baš bila u haos odnosima. Više nismo pričali nego sto jesmo – priznala je Slavica.

Slavica Ćukteraš
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Nakon što je u studiju bio prikazan Nemanjin nastup iz 2003. godine, on je otkrio da u tom trenutku nije znao gde se nalazi. 

– To je nešto najstresnije u mom životu bilo tad. I lepo s sjedne strane, ali s druge užasno stresno. Nisam znao gde sam došao uopšte, nisam znao o čemu se radi. Ja sam, pošto sam treća generacija Zvezda Granda, gledajući prethodna takmičenja mislio kako je to lepo kad oni stoje tamo i pevaju.

– To je nama koji udobno sedimo sa ove strane ekrana, komentarišemo i uživamo bilo super. Ali kada proživljavaš sve to, kad si tamo, to je ludilo. To ti je kao u vojsci. Kada odslužiš rok posle par godina ili decenija prisećaš se toga kažeš kako je to bilo lepo, ali dok si tamo nije baš sjajno i bajno – rekao je Nemanja.

nemanja-stevanovic
Foto: Srbija Danas

Koliko god da je takmičenje bilo stresno izgleda da je bilo mnogo stresnije za njegovog kolegu Milana Dinčića Dinču.

– Ja sam Dinču smirivao pred svaki nastup! Padao je u nesvest, svašta je tu bilo – rekao je u emisiji “Divan šou”.

Milan Dinčić Dinča
Foto: TV Pink printscreen

U razgovor se ubacio i Nemanja Nikolić i rekao:

 Tunanuna je non stop dolazila – aludirajući na zvuk sirene hitne pomoći koja je izgleda zahvaljujući Dinčinom čestom osnesvešćivanju imala pune ruke posla.