OTKRIO ŠTA JE RADILA ZVEZDANU IZA LEĐA! Car je o ovome nedeljama ćutao – tokom afere sa Slavnićem, Maja nije mirovala

 OTKRIO ŠTA JE RADILA ZVEZDANU IZA LEĐA! Car je o ovome nedeljama ćutao – tokom afere sa Slavnićem, Maja nije mirovala

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Tokom emisije “Pretres nedelje” došlo je do žestokog obračuna između Filipa Cara i Maje Marinković. Za vreme reklama Car je o ovoj temi razgovarao sa Lazarom Čolićem Zolom i Aleksandrom Nikolić, a onda je otkrio kakve signale mu je Maja slala dok je imala aferu sa Zvezdanom Slavnićem.

– Ja Anđeli kažem, kad je Anđela njoj govorila, naljutio se na Anđelu i rekao ”nemoj da me spominješ”. Svakome sam rekao nemojte ljudi, Bokiju sam prigovorio samo za onu igračku, nikad ništa, blokirao sam je jer znam da se to meni može obiti o glavu- rekao je Car.

– Ja kad sam Filipa napadala zbog nje, nego zbog njega jer je on u tom trenutku prekršio neki naš dogovor – rekla je Aleksandra.

 Ma ljudi njoj je samo rijaliti u glavi, šta vam je – rekao je Zola.

– Meni da je Aleksandra samo za rijaliti ja bih napravio dvorsku ludu. Ne mogu više ni da ćutim toliko, jeb*te. Ne ćutim nikome, ćutim tom štakoru. Non-stop dr*a – rekao je Car

Filip Car, Aleksandra Nikolić, Lazar Čolić Zola
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ona kad se je*ala sa Zvezdanom ona dovuče Valentinu ili Slađu i peva mi pesme – rekao je Car.

– Znaš ti šta je ona meni govorila za sestru, za sestrino dete, za oca, to je strahota. Ja sam nju sa osmehom ponizio. Još bih bolje napravio da sam folirant, nego se počnem tresti – dodao je.

Detaljnije pogledajte u nastavku: