OTKRILA ŠTA JOJ JE RAŠA REKAO TOKOM BORBE ZA POTOMSTVO! Nakon neuspele vantelesne oplodnje uputio Goci Tržan ove reči

 OTKRILA ŠTA JOJ JE RAŠA REKAO TOKOM BORBE ZA POTOMSTVO! Nakon neuspele vantelesne oplodnje uputio Goci Tržan ove reči

Foto: Instagram printscreen/gocatrzan

Pevačica Goca Tržan više od decenije je u ljubavi sa mužem, bubnjarem Radomirom Rašom Novakovićem. Godinama su pokušavali da dobiju biološko dete, a o toj temi su u više navrata pričali u javnosti.

– Volela bih da budem još jednom roditelj, ali nažalost to mi se nije ispunilo, što ne znači da neće. Što kaže moj suprug, to je možda nešto najlepše što mi je u životu rekao… S obzriom na to da mi svaki dan govori kako sam dobra riba, kako imam lepa stopala, kako imam dobro du*e… Meni je ego stalno napunjen! Najbolja stvar koju mi je rekao je, kada smo se vratili iz Praga i kada nam nije uspela vantelesna oplodnja, pretposlednji put… Nikada neću zaboraviti, vozili smo se autom i on je rekao: “Žuiza”, tako me on zove: “Baš me briga da li ću imati svoje biološko dete, ono što je najbitnije to smo ti i ja. Jer i Lena, koja sada već ima 15 godina će jednog dana samo da ode, da nas ostavi, da ide svojim putem i da pravi svoju porodicu i to dete ako ga dobijemo ili ne dobijemo bi otišlo i ostavilo nas… Ja neću da izgubim tebe” – kazala je nedavno Goca Tržan, koja ima naslednicu iz braka sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.

– “Znaš”, kaže, “ljudi ne razumeju koliko je komplikovanije i teže biti nebiološki otac nego biološki otac. Ja uvek sa ponosom mogu da kažem da sam možda više otac nego oni što su pravili decu. Nije lako čitati svakoga dana u novinama sve i svašta, a da nisi to zaslužio, često, najčešće to nije istina i da uprkos tome voliš svoje dete koje nisi napravio voliš ženu koja ti je u život donela dete koje nisi napravio ali na žalost i oca deteta koje nisi napravio. Prema tome, ja sam mnogo više otac nego što su mnogi muškarci koji su napravili svoju decu i zato me baš briga da li ćemo dobiti svoje biološko dete. Ja ne želim da se ti razboliš, ne želim da ti i ja izgubimo jedno drugo” – dodala nam je potom u dahu Goca.

Goca Tržan, Radomir Raša Novaković
Foto: Tv Pink Printscreen

– On je mene apsolutno prihvatio onakvu kakva jesam. I kad sam najgora. On prema drugim ljudima uopšte nije fleksibilan, a prema meni je, ne znam ni kako to da nazovem, čak i obavezujuće u odnosu… Ja osećam neku obavezu prema toj vrsti prihvatanja. I zapravo to je jedini čovek u mom životu. Žene smo, i celog života, i kad si zaljubljen, udat, u ozbiljnoj vezi, ipak malo kalkulišeš, pa malo i flertuješ, pa malo ostavljaš taj neki prostor da se ne predaš ceo, jer ako se predaš ceo… To je moja vizija života, ako se cela predam bojim se da ću se izgubiti, da ću izgubiti svoju slobodu, jedan deo uvek zadržavam, međutim on je prvi čovek u mom životu kome sam se ja potpuno predala i tek sam tada osetila potpunu slobodu. Ja sam tek sada potpuno slobodna žena, zato što nemam nijednu vrstu zadrške, nemam problem ni sa čim, nemam problem da mu kažem da sam napravila neku glupost – zaključila je ona tom prilikom za “Blic”.

Foto: Youtube Printscreen/Kurir

Goca Tržan je, podsetimo, nedavno priznala javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo pre mnogo godina. Ona je ovo otkrila govoreći o životnim situacijama kroz svoje numere.

– Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album “Zagrli” raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! (smeh) To je to… Bila sam devojka, igrala sam se – kazala je tad Goca.

– Kad sam, recimo, snimila pesmu “Srećo nečija” bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu… Moje dete je moja tuga, zapravo, zauvek. Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pesma “Konobarice” je deo mene. To je vesela pesma, ja jesam vesela osoba – dodala je potom pevačica za podkast “Život na note”.