OTKRILA DA LI IMA TRAUME zbog Stefana Karića: Jovana Ljubisavljević progovorila o detaljima raskida

 OTKRILA DA LI IMA TRAUME zbog Stefana Karića: Jovana Ljubisavljević progovorila o detaljima raskida

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo i bivšu učesnicu Zadruge, sada voditeljku Jovanu Ljubisavljević.

Tokom emisije, govorili smo o njenom raskidu sa bivšim zadrugarem Stefanom Karićem, koji je sada u centru skandala, budući da je navodno optužen da je naneo teške telesne povrede starleti i bivšoj učesnici “Parova”, Nataši Šaviji.

Šavija se u svom oglašavanju ogradila da nije pomenula ime Stefana Karića, kao osobu koja ju je pretukla, ali i dalje nije jasno zašto nije demantovala navode da ju je baš on tukao.

Jovana Ljubisavljević nam je u emisiji otkrila i detalje raskida sa Stefanom, ali ni u jednom trenutku nije pominjala da je ikada bio nasilan prema njoj, čak je rekla i da Karić nije bio prisutan kada je ona iseljavala svoje stvari iz porodične kuće na Zvezdari.

Na pitanje da li ima “traume” iz odnosa sa Stefanom, Jovana je jasno rekla da nema.

– Bilo je jako emotivno. Ja sam Osmana gledala kao svog drugog oca. Kad bih nešto videla što ne treba na televiziji, on me je osećao kao ćerku, prišao bi mi, pričali bismo – rekla je Jovana u emisiji “Između dve vatre”, pa dodala:

Foto:SrbijaDanas

Stefan je bio van zemlje kada sam iznosila stvari, tako da nije bio prosutan – rekla je Ljubisavljevićeva, pa šokirala priznanjem da ju je cela porodica Karić blokirala, tačnije da je njen broj telefona blokiran kod svih članova porodice Karić.

– Blokirana sam svima. Mislim da su burno reagovali, svakako verovatno ne bismo bili u kontaktu, posle svega, ali preterano je, prenapumana je priča – dodala je misica.

KAKO JE SVE IZGLEDALO, POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZABRANJEN NA PINKU – Ekskluzivno Bebica progovorio “Miljana i ja nećemo raskinuti nikada Mariju volim kao majku”

CELA EMISIJA KLIK OVDE