OTIŠLA DA UPOZNA MOMKA SA APLIKACIJE, NAŠLI JE MRTVU I RASPORENU! Porodica u šoku, uhapšen student medicine (VIDEO)

 OTIŠLA DA UPOZNA MOMKA SA APLIKACIJE, NAŠLI JE MRTVU I RASPORENU! Porodica u šoku, uhapšen student medicine (VIDEO)

Foto: Facebook

Student medicine uhapšen je zbog ubistva i uzimanja organa Meksikanke koja je otputovala da se sastane sa njim u Peru nakon što su se upoznali na internetu.

Blanka Arelano (51), upoznala je Huana Pabla Hesusa Viljafuertea (37) na aplikaciji za upoznavanje i kroz zajedničko interesovanje za video igrice započeli su virtuelnu vezu pre nego što je ona pristala da ga poseti u Peruu.

Ona je 27. jula otputovala u Huačo kako bi se sastala sa studentom na Univerzitetu Hoze Faustino Sančez. Bila je u stalnoj komunikaciji sa svojom porodicom u Meksiku, gde je izgledalo kao da sve ide dobro. Ali poslednji njihov kontakt sa Blankom Arelano bio je 7. novembra i nakon toga se njena porodica veoma zabrinula.

Njena nećaka Karla Arelano je nakon nestanka tvitovala: “Kako su meseci prolazili, moja tetka mi je govorila da je srećna, opuštena i da veza ide veoma dobro. Nikada nisam mislila da ću biti u ovoj situaciji, ali danas tražim vašu podršku da proširim ovu objavu i pronađem jednu od najvoljenijih i najvažnijih ljudi u mom životu.”

U redovnim ažuriranjima na Tviteru pisala je o tome kako su njeni strahovi porasli zbog bezbednosti njene tetke nakon komunikacije sa Viljafuerteom, koji je bio njen jedini kontakt u Peruu.

– Odlučila sam da komuniciram sa Huanom P. jer je on bio jedini kontakt koji je imala u toj zemlji i tu je pokrenut naš strah – rekla je ona.

Zatim je objavila poruku od Viljafuertea u kojoj je rekao da je Blanka odlučila da se vrati u Meksiko. Njegova poruka koju je Karla objavila na Tviteru glasila je: “Istina je da već nekoliko dana ništa ne znam, odlučila je da ode, nisam mogao da joj pružim život kakav je želela i jednostavno rečeno, dosadio sam joj. Otišla je u Limu da pronađe kartu za Meksiko i to je za mene bio kraj. Nadam se da je dobro, ne znam ništa više.”

Zatim su 9. novembra ribari u Huačou pronašli ostatke raskomadane žene sa rukama, glavom i drugim delovima tela kako leže na plaži. Peruanska policija je tada pokrenula istragu, uključujući pretres kuće u kojoj se veruje da se ubistvo dogodilo. Viljafuerte je uhapšen i sada se nalazi u pritvoru od devet meseci dok se slučaj nastavlja. Peruanske pravosudne vlasti objavile su na Tviteru: “Pravosuđe je utvrdilo da postoji osnova za devetomesečni pritvor za Huana Pabla Viljafuertea Gutijereza.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *