OTAC SA BEBOM pronađen na pločniku kod OSNOVNE ŠKOLE! “Još uvek ne znamo da li je u pitanju pad ili nameran skok sa balkona!”

 OTAC SA BEBOM pronađen na pločniku kod OSNOVNE ŠKOLE! “Još uvek ne znamo da li je u pitanju pad ili nameran skok sa balkona!”

Foto: Profimedia

Australijanac koji je pao sa balkona višespratnice u predgrađu Sidneja bio je u “izmenjenom stanju uma” kad je upao četiri metra niže u komšijino dvorište držeći u rukama svoju 18-mesečnu bebu.

Hitne službe stigle tada u predgrađe Bervud u sredu oko 8.30 ujutro nakon izveštaja da su muškarac i dete pali sa visine od nekoliko metara blizu lokalne škole, dok su učenici ulazili radi nastave.

– Bilo je dosta policije. Video sam jednu devojčicu tamo sa te strane puta – rekao je jedan komšija “Dejli mejlu Australija”.

Jedan izvor lista naveo je da je muškarac koji je pao bio u “izmenjenom” stanju svesti. Nije poznato da li je pad bio nameran ili je otac sa bebom prosto pao sa svog balkona. Otac je povredio članak dok je beba preživela i ludom srećom prošla sa samo jednom ogrebotinom na glavi.

Prevezeni su u lokalne bolnice i oboje su u stabilnom stanju. Stanari Bervuda su bili u šoku kad se gomila policije pojavila u inače tihom naselju.

– Ne govore nam ništa – rekao je “Dejli mejlu” mladi par koji živi na trećem spratu zgrade.

Drugi stanar se seća da je nedavno video “nasmejano, srećno dete” sa ocem u liftu, ali je ukazao da žive u tihom naselju u kojem se većina ljudi drži za sebe. Drugi svedok je ispričao “Dejli mejlu” da je područje bilo puno policije i bolničara. Detektivi su ogradili teren dok traje istraga, a viđeni su u stanu na prvom spratu za koji se veruje da pripada ocu koji je pao sa balkona sa bebom.

Istraga je u toku.