OTAC NESTALE MARIJANE ĆE ŠTRAJKOVATI ISPRED POLICIJE? Nakon što je pronađen LEŠ U RECI poručio samo OVO

 OTAC NESTALE MARIJANE ĆE ŠTRAJKOVATI ISPRED POLICIJE? Nakon što je pronađen LEŠ U RECI poručio samo OVO

U utorak 24. oktobra oko 13 sati u mestu Dubrovčak Lijevi u reci Savi pronađen je leš zasad nepoznate žene na kojem nisu uočene povrede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posledica nasilja.

Telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku – piše na stranici PU zagrebačke.

Odmah se pojavila sumnja da bi mogla biti reč o nestaloj Marijani Seifert, pobedice Velikog brata, koja je misteriozno nestala pre šest meseci.

Njen otac Ivo Kovačević ni danas nije imao više informacija. U kontaktu je s policijom na zagrebačkim Krugama koja vodi slučaj i sa stanicom u Heinzelovoj.

– Nikakvih novih saznanja nemamo. Sutra su nam obećali da će javiti da li je to Marijana. Kad utvrde identitet. S obzirom na to da nisu tražili uzorak krvi, moja je pretpostavka da to ipak nije. Rekli bi nam valjda i po odeći… Iskreno, to supruzi i meni ne donosi olakšanje.

Karlo Seifert, suprug nestale Marijena, nije bio raspoložen za davanje izjave za medije:

– Bez komentara sam za sve medije – kratko je poručio.

Marijanin otac iduće nedelje planira da dođe u Zagreb kako bi navodno protestvovao ispred policijske stanice na Krugama jer nije zadovoljan istragom.

– Ne kažem da policija ne radi svoj posao, ali pojavile su se mnoge kontradiktornosti. Kako oni znaju da je u Savi? Zašto je ne traže negde drugde? – pita se Ivo Kovačević.

Podsetimo, njena sestra Maja Kovačević je trenutno aktuelna učesnica Zadurge 6, a ovako je govorila o nestaloj sestri:

– Tog jutra, došla je policija i rekla da je na mostu nešto nađeno… Mene samo ovo lomi, ništa me neće ovde slomiti, samo ovo… Moram vam reći, kad je nestala, u prvi mah su svi govorili ”ku*vetina je otišla ponovo da se je*e” – plakala je Maja.

 Na mostu su pronađena njena dokumenta – rekao je Milan.

– Ja sam odmah imala osećaj… Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla da ode… Znala sam… To je reka, kišna noć, ronioci su je tražili, ali nisu je našli… Potajno smo se nadali… Ali u jednom momentu, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta… Kada ne znate ništa, onda mislite na sve… – govorila je Maja kroz suze.

– Moja mama svaki dan plače svaki dan od 00-24, svaki dan… Ona ne spava… Ali, dobila sam svu podršku od njih, da dođem ovde, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija… Meni jeste teško pričati o tome, ali mi je teško… – navela je Kovačevićeva.

– Ne želim ja blatiti policiju… Jedan dan tražiti, ili više… Nije tu mnogo truda uloženo bilo… Ne možeš tražiti u nekom kratkom vremenskom periodu… Moji su vernici, njih ne zanimaju ni čarobnjaci ni vilenjaci… Ali kada dođete u takvu očajnu situaciju… Moj otac je otišao kod čoveka, koji zaista mnogo zna, u nadi da može da vidi, da nam pomogne… On je neko ko je govorio stvari samo koje smo mi samo kao porodica znali… To je bila neka sigurnost da on zna šta priča… Rekao je da joj niko ništa nije uradio, ona se sama ubila, skočila je sa mosta… Rekao je i lokaciju gde se nalazila i da to treba ići 20 kilometara nizvodno i da je telo za nešto zapelo… Rekao je da garantuje i da će finansirati svu potragu… To je najnovija informacija, deset dana pre nego što sam ušla sam to saznala… Zvuči nenormalno, ali mojima je na neki način malo lakše… Svesni su bili da je imala problema i da je sama sebi nešto napravila… Mi samo želimo da je nađemo i da je sahranimo kako treba. Volela bih da ljudi nauče nešto i kakve god probleme da imaju, da nikada ništa ovako ne urade… – govorila je Maja.

– Mnogi se možda ne sećaju, koliki je linč ona doživljavala… Da li misliš da je to možda bilo negde presudno? – pitao je Milošević.

– Odvratno je bilo. Vređali su je na sve načine. To je bilo pre 11 godina, nikada se nije završilo. Nikada joj nisu to oprostili, vređali su je i na dan nestanka… – govorila je Kovačevićeva.

– Prvi suprug je živ, posle te preljube u rijalitiju, oni su se najnormalnije rastali? – pitao je voditelj.

– Jako lepo su se rastali, bukvalno razvod za poželeti. Kasnije je i dolazio kod nas, viđali smo se… I on sam je bio svestan da to nije bilo to to. Oni su se upoznali preko internet aplikacije, on je bio pomorac, više su bili prijatelji… On je našao drugu devojku, sa kojom je srećan i dan danas – rekla je Maja.

– Šta je sa mlađim detetom? – pitao je voditelj.

– Ona ne zna, mala je… Ona sada misli da mama ima drugu boju kose, da je sada možda neki tajni agent… Mislim da je svesna ali da joj je lakše pričati priče, da joj možda mama putuje po svetu – plakala je Maja.