“OTAC ME JE ZLOSTAVLJAO, MAJKA ME SE STIDI” ŠOK PRIZNANJE Viktorije Mitrović: Završila na sudu posle Zadruge

 “OTAC ME JE ZLOSTAVLJAO, MAJKA ME SE STIDI” ŠOK PRIZNANJE Viktorije Mitrović: Završila na sudu posle Zadruge

Svake srede u 20 časova! Emisija “Između dve vatre”.

Nova sezona emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas je zvanično otvorena, a kako to inače i biva, ugostili smo najzanimljivije goste.

Ekskluzivno, naša gošća nove sezone, bila je i Viktorija Mitrović, bivša učesnica “Zadruge”.

Viktorijin bivši muž Robert Mitrović ušao je u sezonu nakon njene pa je izneo niz optužbi na njen račun, počevši od te da je slagala za tragediju koja joj se dogodila sa sveštenikom koji ju je silovao, o čemu je i sama govorila u Zadruzi.

– Ja odlično znam šta se dogodilo i ja mogu da iznesem sve papire i dokaze da vam dostavim, ali ja ne želim nikome da se pravdam, želim to da ostavim iza sebe – rekla je Viktorija, pa otkrila u kakvom je odnosu sa majkom i ocem, budući da je odrasla sa bakom i dekom:

– Moja majka me je ostavila zbog drugog muškarca sa kojim je i dan danas, ne mogu da kažem da je se stidim, ali da, trebalo bi da je se stidim, a sigurna sam da se i ona mene stidi, jer me je ostavila sa bakom i dekom koji su me odgajili. Moj otac me jeste maltretirao i zlostavljao, imao je neke ispade, zato sam se ja tako rano udala i otišla sa Robertom – ispričala je Viktorija, pa dodala:

– Nije me zvao posle Zadruge niti je video dete, ali svakako ćemo se mi videti tamo gde treba za sve što je rekao u Zadruzi, advokat je prikupio sve potrebne informacije – šokirala je ona.

Celu emisiju i šokantnu ispovest Viktorija Mitrović prvi put nakon Zadruge i nakon učešće Roberta Mitrovića, pogledajte ispod ovog teksta: