“OTAC JE JEO KAD SAM MU JAVIO, PRESEO MU JE ŽIVOT” Stric nastradale devojčice (3) na Karaburmi otkrio ZASTRAŠUJUĆE DETALJE

 “OTAC JE JEO KAD SAM MU JAVIO, PRESEO MU JE ŽIVOT” Stric nastradale devojčice (3) na Karaburmi otkrio ZASTRAŠUJUĆE DETALJE

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Trogodišnja devojčica (3) nastradala je danas oko 12.35 sati kad je na nju naleteo kombi u Kornatskoj ulici na Karaburmi.

Dete je sa teškim povredama hitno prebačeno u Dom zdravlja Karaburma, ali je preminula uprkos naporima lekara da je spasu.

Stric devojčice kaže da je vozač kombija tri puta prešao preko devojčice.

– Jeo sam i odjednom video da kombi ide u rikverc. Vikao sam mu: “Molim te stani, zaustavi se, deca su tu, molim te. Debilu stani”. Međutim nije me poslušao. Prešao je tri puta preko nje nakon što je udario. Bila je pored puta – kaže potresno stric nastradalog deteta.

Dodaje da ne može da dođe sebi nakon šoka.

– Dete je bilo krvavo. Otac je jeo kad sam mu javio. Preseo mu je život – dodaje on.

Meštani međutim tvrde da niko od porodice nije bio tu i da je devojčica bila sama na ulici.

– Vozač je došao da istovari robu. Dok se okretao dete je istrčalo nasred ulice i udario ga je. Uzeo ga je u naručje i odveo ga u Dom zdravlja na Karaburmi, ali je dete kasnije nažalost preminulo – kaže jedan od meštana.

Navode da je vozač koji je izašao iz kombija bio van sebe.

– Ne znam da li je bio pijan ili drogiran ili se uplašio. Nije bežao. Otac je bukvalno gledao kako mu dete umire, a tek je seo da jede – kaže jedan od očevidaca.

Vozač kombija “fijat dukato” (28) je uhapšen.

Pročitaj još