OTAC GLAVOM UDARIO U IVIČNJAK Komšije otkrile detalje horora u Obrenovcu: Ne znamo oko čega su mogli toliko da se posvađaju…

 OTAC GLAVOM UDARIO U IVIČNJAK Komšije otkrile detalje horora u Obrenovcu: Ne znamo oko čega su mogli toliko da se posvađaju…

– Bio je divan čovek. Uvek spreman da pomogne. Normalna porodica. Nije mi jasno oko čega su mogli toliko da se posvađaju. Izgledalo je da se lepo slažu – kažu šokirane komšije porodice u kojoj su se sinoć oko 22.30 sati u Obrenovcu posvađali otac i sin, nakon čega se, kako se sumnja, otac sapleo o lanac kojim je bio vezan pas i glavom udario o ivičnjak. Nesrećni muškarac stradao je na mestu.

Prema rečima komšija, porodica je bila sasvim normalna, a tinejdžer (17) koji se posvađao sa ocem je najstarije dete.

– Oni su normalna porodica, nikada nije bilo problema sa njima. Nikada nismo čuli neku dreku, niti svađanje. Imaju još jednog sina i ćerku, a taj sin sa kojim se posvađao ima 17 godina i on im je najstarije dete – pričaju šokirane komšije.

Prema njihovim rečima, nastradali radi u nekoj firmi, kao varilac.

– Oni su jedino problema Imali sa njegovim ocem, on je dementan pa je stalno izlazio.. Ali stvarno normalna porodica, velika tragedija. Nije mi jasno oko čega su mogli toliko da se posvađaju, izgledalo je kao da se lepo slažu – dodaje komšija.

Podsetimo, sin i supruga nastradalog ispričali su kako je došlo do svađe u njihovoj porodičnoj kući, nakon čega se muškarac sapleo o lanac kojim je bio vezan njihov pas, pao preko životinje i udario glavom o ivičnjak.

Nastradao je na mestu.

Još se radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ove tragedije.

Telo je preneto na obdukciju gde ce biti utvrđen uzrok smrti.

Tužilaštvo je naložilo da im se dostavi izveštaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *