OSVANULA POTERNICA RASPISANA ZA MILOŠEM BIKOVIĆEM! Evo šta se zapravo dogodilo – glumac se hitno oglasio

 OSVANULA POTERNICA RASPISANA ZA MILOŠEM BIKOVIĆEM! Evo šta se zapravo dogodilo – glumac se hitno oglasio

Foto: Srbija Danas

Morao je da stane na put svim glasinama!

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Miloš Biković, ovih dana našao se u neprijatnoj situaciji kada se na društvenim mrežama pojavila navodna informacija da je za njim izdata poternica.

Ovu lažnu vest pratila je i fotografija na kojoj je Miloš vezanih ruku lisicama, dok ga iza leđa drže pripadnici interventne jedinice.

– Hitno! Poternica za Milošem Bikovićem – pisalo je na ovoj vesti.

Ova neslana šala došla je i do samog glumca, koji je bio prinuđen da reaguje na ovu lažnu informaciju, pa je na svom Tviter nalogu obavestio svoje pratioce da je u pitanju prevara.

Miloš Biković
Foto: Twitter printscreen/Bikovic

– Ne nasedajte. Prevara. Još jedna laž koja se plasira. Budite oprezni i upozorite druge – naveo je Biković.

Podsetimo, Miloš se i nedavno našao u središtu afere. U medijima se pojavila vest da je bivši robijaš i rijaliti učesnik Kristijan Golubović snimao spot za novu pesmu hip-hop grupe Crni Cerak u učionici jedne beogradske osnovne škole, a da je sve urađeno na molbu glumice Srne Lango i u ime produkcijske kuće kojom rukovodi upravo Biković.

– Niti Srna Lango radi za našu produkciju, niti je na bilo koji način predstavlja, niti naša produkcija radi na ovom spotu. Ovo je potpuna besmislica. Na svakih sedam dana sam deo neke afere… Kome smetam, Slavice? – napisao je Miloš tada na svom Tviter nalogu.

Miloš-Biković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković