OŠURIO PO MITROVIĆU: Mirković se predomislio – “Zadruga 7” ipak dobija konkurentski format na “Hypu”?

 OŠURIO PO MITROVIĆU: Mirković se predomislio – “Zadruga 7” ipak dobija konkurentski format na “Hypu”?

Vlasnik televizije “Hype”, Saša Mirković oglasio se juče na društvenoj mreži Instagram sa saopštenjem da se ipak neće emitovati nikakav rijaliti format na ovoj televiziji.

Međutim, nakon brojnih reakcije zbunjenih gledalaca TV formata “Zadruga” o promenjenom nagradnom fondu (detaljnije OVDE), Mirković se predomislio i isprozivao vlasnika “ružičaste televizije”, Željka Mitrovića.

Saša Mirković

– Siguran sam damo da nikada ne bih menjao nagradni fond, kad god budem radio neku rijaliti priču. Sad smo fokusirani na program za mlade i serijski program, ali ko zna ako vreme i obaveze dozvole – istakao je vlasnik “Hypa”, pa dodaje:

– Drugačije se razmišlja kada temperature budu malo spale i kada se dodirne kopno.

stori

Podsetimo, Milica Mitrović sve je pozvala da se prijave za novu sezonu “Zadruge – ELITA”.

– Prijavite se za učešće i krenite za trku za 100.000 evra. Budite deo projekta o kom će pričati ceo region – podelila je Milica Mitrović sa jasnim uputstvima na koji način se neko može prijaviti na kasting za rijaliti.

Međutim, ovu objavu su mnogi pogrešno protumačili i shvatili da je nagradni fond sa 250.000 evra smanjen na 100.000 evra. 

Zadruga

Nema mesta panici, nagradni fond je i dalje 250.000 evra, nego je u ovoj objavi samo istaknuto koliko će pobednik rijalitija osvojiti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *