OSTAVIO MLADU SUPRUGU PRED ULAZAK U “ELITU”! Kralj drame ne planira da se skrasi, napustio je OVOM PORUKOM

 OSTAVIO MLADU SUPRUGU PRED ULAZAK U “ELITU”! Kralj drame ne planira da se skrasi, napustio je OVOM PORUKOM

Dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink – Zadruga 7 ”Elita” u punom jeku, došao je trenutak kada se otkrivaju imena učesnika koji će okupirati pažnju gledalaca u narednom periodu. Ovoga puta, “Pink” je rešio da prevaziđe sve do sada postignuto, i za novu TV sezonu priprema šou koja će, produkcijski i vizuelno zaseniti sve slične TV formate svetskih TV stanica. 

Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili učešće: Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ”Elitu” će ući i Slobodan Josipović i Aleksandar Požgaj, a Sofija Una Manić je, po svemu sudeći – u pregovorima.

Aleksandar Požgaj
Foto: Srbija Danas

Aleksandar je svojom pojavom izazvao pravu pometnju, o čemu smo već pisali, a svojom novom objavom na mrežama izazvao je pravu pometnju.

– Volim te Ivana, ja ću se vratiti – napisao je on svojoj supruzi uz zajedničku fotografiju.

– “Kralj drame se vraća”, “Srecno”, “Nećes valjda u rijaliti” – glasili su samo neki od komentara.

Političar Aleksandar Požgaj bio je učesnik nekoliko sezona rijaliti šou programa “Parovi”. Njegovo poslednje učešće u pomenutom rijalitiju je privuklo veliku pažnju i to sve zbog odnosa sa kontroverznom učesnicom Milijanom Bogadanović, koja je tada ušla u ovaj šou program sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem. 

Ipak, po svemu sudeći Požgaj sa vratio svojoj ženi Ivani i po njegovim objavama na Instagramu može se zaključiti da je njihova ljubav uprkost svemu pobedila i da on oseća neizmernu zahvalnost prema svojoj supruzi što je ostala uz njega.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.