OSTAVIO ALEKS DAN PRED FINALE, DEJAN PRESEKAO: “Neću robiju” Zadrugu napušta sam kao slobodan momak

 OSTAVIO ALEKS DAN PRED FINALE, DEJAN PRESEKAO: “Neću robiju” Zadrugu napušta sam kao slobodan momak

U toku je radio-emisija “Sprrrdnja”, koju vodi i uređuje Stefan Karić. Njegovi naredni gosti bili su Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević.

Aleksandra, da li se kaješ zbog nečega? – pitao je Stefan.

 • Ne kajem se nizbog čega. Ove godine sam pokazala sebe u drugom izdanju i pokazala sam da umem da budem normalna. Kajem se kad smo Dejan i ja imali raspravu, za moje histerisanje. Ja sam takva i sve lično shvatam. Mislim da sam ove godine pomoogla nekom da vrati osmeh na lice, zavolela iskreno i pokazala sebe u najboljem svestlu. Trudila sam se maksimalno i zadovoljna sam – rekla je ona.
 • Dejane, sad kao da ćeš morati da se upoznaš sa svojima… Kakav je osećaj? – pitao je Karić.
 • Čudno je sve, kao da sam ponovo rođen. Sve će da mi bude novo. Staro, ali prvih mesec dana će biti… Sve ću moći da ispričam posle mesec dana. Smešno je, ali je nenormalno. Ovo je životni defekt koji sebi niko ne sme da dozovli, najveći promašaj da dođepš među svoje, a ne poznaješ. Svako treba da održava komunikaciju sa porodicom i familijom, jer je to najbitnije. Juče sam pričao sa Aleksandrom kako se predaš skroz, pa izađeš sa džakom. Hvala Bogu da su mi se javili moji, ne moram da rentam stan i mislim da je ovo poslednja greška koju mogu da napravim u životu
 • Da li bi nešto promenio u sovm učešću? – pitao je Karić.

 • Ne bih ništa, jer ne bi bilo to to. Koliko god da je bilo teško, ne mogu ni da se setim svih scena. Kad sve sumiram, to je najbolje. Šta bi bilo da se jedna sekunda desila drugačije? Meni bi jedna sekunda promenila tok svega – govorio je Dejan.
  I
 • zuzeću to što ti se dogodilo u brkau, zbog čega misliš da zaslužuješ da pobediš? – dodao je Stefan.
 • Ja non stop pozivam glasače. Bezveze mi je da pričam o sebi, jer nisam mogao da imam sliku o sebi. Sve što se nekom dešava i bori se, meni se desilo. Ušao oženjem – razveo se, pokušaj pomirenja, užas. Lomovi, ulazak u vezu, sve mi se desilo da sam prošao i prikazao sebe u svkaom svetlu. Bio sam mračan, odvratan, arogantan i ljigav. Meni je najbitnije što sam pronašao sebe. Shvatio sam koliko ja ne postojim. Ne mogu da pričam o sebi, jer smatram da sam pokazao sebe najgore moguće, a pored svih stvari asm pokazao da sam čovek. Ne volim da pričam o sebi i ne mogu – pričao je on.
 • Ja sam živa legenda i ja da gledam sebe samo bih glasala za sebe. Ne smatram da ću da pobedim, zahvalna sam što sam došla i do finala. Ja ne znam sebe da hvalim, znam sebe samo da kritikujem. Imam svoje greške i mane, verujem da me čeka nešto prelpo i da sam pokazala dosta kvaliteta – dodala je Aleks.
 • Da li imate neke planove? – pitao je Stefan.
 • Nemamo nešto preterano, ne mogu to da izgovorim. Idem u Veternik, moram da zagazim svoj prag, jer nikad ne znam šta život može da mi nanese. Pričali smo o moru, da bi prošli tu normlanu fazu, a ne da srljamo u stan i robiju. Treba sve postepeno, a ne nago – rekao je Dejan.
 • Ja verujem da treba. Spavam sa nekim šest meseci, pa sad treba da se upoznajem – odbrusila je Nikolićeva.