“Ostao sam bez oca, žene i deteta!” Vuk Mob o DEPRESIJI i NAPADU na druga – Pa izneo ŠOK priznanje!

 “Ostao sam bez oca, žene i deteta!” Vuk Mob o DEPRESIJI i NAPADU na druga – Pa izneo ŠOK priznanje!

Foto: Srbija Danas

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, pojavio se na MAC Awards-u, budući da je nominovan u nekoliko kategorija.

Obzirom na sve tragedije i loše stvari koje su ga zadesile u prethodnom periodu, mnogi prisutni su bili iznenađeni što ga vide na crvenom tepihu ovog prestoničkog događaja. Bila je ovo prava prilika da odgovori na sva pitanja koja su aktuelna i koja zanimaju javnost.

vuk-mob
Foto: Srbija Danas


Na pitanje zašto se povukao iz javnosti, imao je spreman odgovor.

Sve me je sastavilo. Ostao sam bez oca, ostao sam bez žene, ostao sam bez deteta. Ne znam koji bi čovek nakon toga mogao najnormalnije da nastavi život. J*bi ga pogodilo me je sve, ali evo vraćam se polako. Uskoro ću izbaciti pesmu koju sam posvetio mom pokojnom ocu, bez koga ne bih bio ovde gde sam sada. Kada sam završio spot za tu pesmu, plakao sam kao kiša – započeo je Vuk sa suzama u očima.

Govorio je i o svojoj ćerkici Teoni, sličnostima koje dele, a koju ne viđa svaki dan, zbog raznih okolnosti, ali ističe da je svako vreme provedeno sa njom, provedeno kvalitetno.

– Na mene je povukla lokne i manjak živaca, a ne bih voleo da nikada bude lakog morala kao što sam ja bio – rekao je reper i iznenadio sve ovim odgovorom.

Otkrio je kako je u prethodnom periodu izgubio 7 kilograma, te da ih je pretvorio u mišićnu masu, kao i da ga je trening spasao depresije u koju je upao, nakon svih dešavanja koja su ga zadesila. Potom se dotakao i nemilog događaja u kojem je njegov drug napadnut.

– Drug mi je izašao iz bolnice. Zamalo nije otišao na onu drugu stranu, sva sreća tu je bio naš drugi druga koji je brzo reagovao, spasili su ga. O počiniocima ne bih ništa da pričam, jer nisam bio tu – zaključio je Vuk Mob.

vuk-mob
Foto: Srbija Danas

Pročitaj još