“OSTALO MI JE JOŠ NEKOLIKO MESECI ŽIVOTA” Voditelj otkrio da ima RAK PLUĆA – Moja deca NEĆE POZNAVATI oca!

 “OSTALO MI JE JOŠ NEKOLIKO MESECI ŽIVOTA” Voditelj otkrio da ima RAK PLUĆA – Moja deca NEĆE POZNAVATI oca!

Džoni Irvin (48), poznati britanski voditelj, saopštio je da se bori s rakom i to u terminalnoj fazi i da mu je ostalo još svega nekoliko meseci života. 

– Nedelju dana od tog trenutka, rekli su mi da imam još šest meseci života. Morao sam da odem kući, kažem svojoj ženi, koja je bila s našim blizancima, da će ostati sama. To je bilo poražavajuće, a sve što sam mogao jeste da joj se izvinim. Osećam se odgovornim za sve što se događa – priznao je Džoni.

Rak pluća metastazirao je i na mozak, a voditelj je dugo skrivao bolnu istinu od javnosti.

– Sada je, međutim, došlo do tačke da se osećam kao da krijem neku prljavu tajnu, kao da na leđima nosim neki nevidljivi teret. Nadam se da ću skidanjem tog tereta inspiriati ljude koji su u sličnoj situaciji, kojima nije ostalo mnogo života, da iskoriste svaki dan na najbolji mogući način, da im pomognem da vide da, čak i kada umiru, mogu da žive dobar život. Jednog dana će me sve sustići, ali dajem sve od sebe da se to dogodi što kasnije. To dugujem svojoj supruzi i sinovima. Neki ljudi u mojoj situaciji imaju listu želja, ali ja želim samo da kao porodica uradimo zajedno što je više moguće.

Inače, Džon ima troje dece – dvogodišnje blizance Rafu i Kormaka i trogodišnjeg sina Reksa.

– Zadajem sebi male ciljeve, stvari zbog kojih želim da budem tu. Navikao se da govorim sebi da ne planiram unapred jer možda neću stići ništa da ostvarim. Ali sada želim da planiram, želim da stvara uspomene i uhvatim ove trenutke sa svojom porodicom. Stvarnost je takva da će moji dečaci odrastati ne poznajući svog oca i to mi lomi srce – istakao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *