“Ostaće i bez KROVA NAD GLAVOM” Nenad Aleksić Ša izneo JEZIV DETALJ o Vanji, auditorijum ŠOKIRAN

 “Ostaće i bez KROVA NAD GLAVOM” Nenad Aleksić Ša izneo JEZIV DETALJ o Vanji, auditorijum ŠOKIRAN

Reper Nenad Aleksić Ša još uvek se nije zvanično razveo od supruge Vanje Aleksić, a sada se već govori da ga je zavela još jedna mlada lepoticca.

Kao što ga je nekada Tara Simov zavela dok je bio u braku sa Ivanom, tako ga je ovoga puta zavela pevačica Miona Jovanović. Od skoro, reper je promenio ploču i ne predstavlja više Vanju kao idealnu devojku sa kojom bi se zauvek skrasio.

Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

Na snimku koji je zapalio društvene mreže, može se videti reper kako pred Markom Janjuševićem Janjušem blati još uvek zakonitu suprugu.

– Tebra šta da ti kažem – zlo! Dno! Kako su glupi, skaču sebi u usta kad spominju Vanju. Tri nedelje pre nego što sam ušao, ja sam ostavljen. Sad sam u procesu razvoda. To je moja želja da ja nekog vratim, ali kad sam video da je boli k*rac, digao sam ruke. Da ne pošalješ poruku kad dođem sa suđenja, za šta se ja borim. Plus, kad bih ti rekao još jedan detalj, ti ne bi došao sebi od jeze. Sad ću da se trudim da mi bude lepo – šaputao je Ša.

Nenad Aleksić Ša, Marko Janjušević Janjuš
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

– “Dva bolesnika. Svaki na svoj način , ali ove neke klipove koje sam uspela pogledati gde je ovaj nedovršeni dečkić Ša (da ne upotrebim neku goru reč koja ga opisuje) je stvarno dobro bolestan. Ne bih ga poželela kao partnera nikome u životu, lik je zreo za psihijatriju”, “A ušao da se bori za brak i mračio 24/7. E sad, ne treba da mu da razvod dok ne uzme lovu, pa ga opali za lovu kao prošla žena”, “Ovu ljigu od 2 metra, trudnog klokana ne bih nikom. A Ša je isto ovako pljuvao Ivanu, kad je poludeo za Tarom. Iskreno, mislim da mu se sve ovo dešava jer se baš ogrešio o Ivanu! Sa njom je imao sve, žena ga je volela, bila uz njega, imao je karijeru i poštovali su ga ljudi, posle Tare je postao sprdnja nacije. Em ostao bez para, a tek kad ga sad hladnokrvna Mionica uzme pod svoje, ostaće i bez ovog stana što mu je ostao”, “Dva švalera što varaju žene molarišu”, “Rekao je Đedović da ima tu svašta, da je Anita mala beba šta tek tu ima, ali da za sada ćuti a sve zna” – nizali su se komentari.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.