“OSKRNAVILA JE SVE ŽRTVE NASILJA! KAKAV BRE ZVEKI!” Prijateljica Ane Ćurčić žestoko oplela “Nikad mi nije pomenula batine”

 “OSKRNAVILA JE SVE ŽRTVE NASILJA! KAKAV BRE ZVEKI!” Prijateljica Ane Ćurčić žestoko oplela “Nikad mi nije pomenula batine”

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo dugogodišnju prijateljicu Ane Ćurčić i poznatog numerologa Ivanu Škorić, poznatiju kao Ivku.

Ivka nam je otkrila istoriju njenog prijateljstva sa Ćurčićevom, pa otkrila da joj Ana nikada nije pomenula nasilje o kojem sada govori u Zadruzi, te da je šokirana njenim ponašanjem.

 Ona je i tada, kao i sada kada ju je zanimala numerologija, mogla da mi pokuca na vrata, ja bih uvek bila tu, nikada mi nije pominjala nikakvo nasilje, rekla mi je da su se verili i da žive zajedno u stanu na Novom Beogradu. – počela je Ivka, pa šokirala kada je rekla da smatra da je veliki pritisak na Anu, jer se predstavila kao žrtva nasilja Zvezdana Slavnića, te da je oskrnavila “prave žrtve nasilja”:

– Ja smatram da prave žrtve nasilja skupe hrabrost i snagu i odu. Ja evo ako se plašim vašeg kamermana, zašto mu prilazim, ako se plašim psa, zašto mu prilazim? Kakav Zveki, bre, on je Zvezdan Slavnić ili mu se ne obraćaš uopšte, ne pričaš sa njim, ako je to tako kao što kaže. Pa ne možeš ti da se sa njim cmokiš na blic i da kažeš da te je lemao! – bila je oštra Ivka.

Najavu za emisiju koja vas očekuje već sutra u sredu u 20h, pogledajte u videu ispod ovog teksta: