“OSEĆAM SE NEKAD SREĆNO, NEKAD TUŽNO…” Školski sastav devetogodišnje devojčice nakon tragedije na Vračaru rasplakao Srbiju

 “OSEĆAM SE NEKAD SREĆNO, NEKAD TUŽNO…” Školski sastav devetogodišnje devojčice nakon tragedije na Vračaru rasplakao Srbiju

Foto: Srbija Danas

Majka devetogodišnje devojčice podelila je na Tviteru školski sastav koji je njena ćerka napisala nakon tragedija koja se dogodila na Vračaru kada je Kosta Kecmanović ubio osam drugova i radnka obezbeđenja.

Bezbrižno detinjstvo sad muče teške teme, jer deca strahuju da se ista tragedija ne ponovi i u njihovoj školi.

Školski sastav na temu “Moje misli, brige i osećanja ovih dana”, devojčica je napisala pred svoj ponovni polazak u školu koja nije ni blizu Vračara, ali to je dokaz da je ova tragedija pogodila decu širom Srbije i regiona.

– Ja se ovih dana osećam nekad srećno, nekad tužno, sve u svemu veoma sam promenljivog raspoloženja, a evo i zašto. Od kada se desila tragedija u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, ja se brinem da se to ne desi i u mojoj školi. Pored toga, brine me i jedan član moje porodice, a to je moja baka. Ona ima već 69 godina i ja se plašim za njen život, zato što je ona jedina živa od moje starije porodice. Sve u svemu, nadam se da ću biti srećnija. I pored ovih strahova ja izlazim napolje sa drugaricama i vreme nam brzo prođe. Takođe, kada sam kod kuće ja igram razne igre – napisala je devojčica.