OPŠTI ŠOK ISPRED KARANTINA: Bivši muž Viki Mitrović – Ulazim da je RASKRINKAM, dete ne viđam 2 godine!

 OPŠTI ŠOK ISPRED KARANTINA: Bivši muž Viki Mitrović – Ulazim da je RASKRINKAM, dete ne viđam 2 godine!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Danas budući zadrugari šeste sezone ulaze u karantin koji traje 24 sata do samog početka Zadruge 6, koja počinje 9. septembra u 21 čas.

Među okupljenim učesnicima na sveopšte iznenađenje se pojavio i Robert Mitrović, bivši muž učesnice pete sezone, Viktorije Mitrović, koja je ostala upamćena po skandaloznom ponašanju u rijalitiju. 

Robert Mitrović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković


Osim što je imala odnose pred punom sobom i kamerama, Viki je deset meseci u Beloj kući provela u skandaloznim svađama i tučama sa tadašnjim dečkom Markom Osmakčićem, a kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu svakako je bila Viktorijina trudnoća koja se desila pred sam kraj pete sezone. 

Nakon nekoliko nedelja, i Osmakčićeve diskvalifikacije kada je, podsetimo, lažirao smrt oca Franje, Viki je odlučila da ode na abortus, a vezu su obnovili nakon njenog izlaska iz rijalitija. 

Ipak, Viki se na samom početku rijalitija predstavila nešto drugačije, a ubrzo je pred milionima gledalaca otvorila dušu i ispričala strašnu sudbinu koju je doživela, kada ju je sa samo 12 godina silovao seoski sveštenik, koji je zbog ovog zločina odslužio zatvorsku kaznu. 

Viktorija-Mitrović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Međutim, njen bivši muž i otac deteta, Robert Mitrović tvrdi da je Viktorija sve lagala, te da će upravo u narednim mesecima dok bude boravio u Beloj kući, otkriti skandalozne detalje o svojoj bivšoj ženi!

Kako nam je rekao, Robert ćerku nije video pune dve godine, a koje sve detalje iz svog i Viktorijinog života planira da otkrije u Zadruzi, poslušajte na snimku ispod. 

Ivan Marinković pred Zadrugu rekao da se NE PLAŠI SUSRETA sa Miljanom, pa otkrio da li se čuo sa Marijom

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još