OPSADNO STANJE – MAFIJA I PRETI ŠUTIRANJEM: Filip Car urla, žile mu iskočile po vratu! Čak i Zvezdan ćuti

 OPSADNO STANJE – MAFIJA I PRETI ŠUTIRANJEM: Filip Car urla, žile mu iskočile po vratu! Čak i Zvezdan ćuti

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ovo neće izaći na dobro!

Gordana Džehverović sazvala je sastanak za crnim stolom i dala Filipu Caru reč da objasni zašto je pobacao đubre po dvorištu.

– Ovo za smeće da kažem pred svima. Smeće koje vidite u dvorištu i na šahovskoj tabli sam bacio ja i tek ću da bacam smeće. Boli me ona stvar ko će ga pokupiti, ja neću, a ne budu li ga pokupili nogama ću ga šutirati po celom imanju. A to sve jer sam kupio tri džogera, tri karte, tri metle, tri đubrovnika i tri male metlice, a ceo kolektiv nje bio u stanju da kupi metlu. Svi živi bacaju smeće u to što sam stavio ispred rehaba, nego svi živi bace u tu košaru. Ja moram tegliti, onda me je*e Aleksandra, onda se ona preteže u haljini i štiklama da baci đubre i tako šest, sedam puta nedeljno. Ja neću više biti komunalac i držati košare ispred rehaba. Ja sve svoje odnesem, donesem, očistim pult kad kuvam, ja budala nisam. Nestaju mi stvari, pare, cigare, ljudi me prave budalom. Od sad ću ja je*ati njih. Ono u dvorištu će se nalaziti u bazenu ne budu li očistili – urlao je i pretio Car.

Filip Car
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kad god pitam nekog da mi pomogne ako Filip nije tu jer ja hoću da se to baci, oni se uvrede, Goco. Njima je ispod časti da bace smeće. Ja ne mogu da nosim sama, žensko sam. Juče nosim oni me gledaju kao da sam pala sa marsa i on je popi*deo i bacio – rekla je Aleks.

– Svako ko je imalo normalan baci u tu kantu. Pogledaj tamo uz prozor, tamo svi sede i vidi koliko je smeća. To je njihovo smeće i još mi je bolesnije što su ostavili – rekao je Car.

– Nabij im u usta smeće kad bace – rekla je Džehva.

– Kad istresem dve zelene kante u bazen sledeći put – rekao je Filip.

Ovo izlaganje Filipa Cara su svi pomno slušali, a niko ništa nije smeo da mu prigovori. Čak je i Zvezdan Slavnić ćutao na ovo bešnjenje njegovog cimera.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.