OPET ĆEMO JE GLEDATI, ODLAZI U CRIKVENICU: Na šta će Aleks potrošiti 50.000 evra, nije ni voditeljstvo, ni muzika?!

 OPET ĆEMO JE GLEDATI, ODLAZI U CRIKVENICU: Na šta će Aleks potrošiti 50.000 evra, nije ni voditeljstvo, ni muzika?!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Pobednica šeste sezone “Zadruge” Aleksandra Nikolić osvojila je 50.000 evra, a pred kamerama je otkrila na šta će ovaj novac potrošiti. 

– Pomoći ću porodici, srediću stan, neki deo ću ostaviti kod kuće. Uložiću u nešto korisno. Kao što znate moj život nije bio nimalo lak, a sada ću ga sa ovim srediti. Planiram i biznis naravno – kaže Aleksandra.

Novinari su saopštili Aleks da je njen verenik Filip Car pre nego što je ona izašla iz rijalitija video snimak nje i Zvezdana Slavnića iz izolacije, međutim, Nikolićeva tvrdi da nema šta da krije.

Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Filip je video snimak sa Zvezdanom? Pa dobro, ja sam njemu sve to rekla, mirna sam. Videću na šta ću potrošiti nagradu, na nešto korisno sigurno. Biću mirna kad obezbedim svoju porodicu, to je istina. Razmišljam o društvenim mrežama, što da ne, TikTok, sve… – dodala je pobednica “Zadruge 6”, a spomenula je i Anu Ćurčić i odlazak u Crikvenicu, rodno mesto njenog dečka.

– Sada o Ani mislim sve najbolje. Ovo je jedan prelep trenutak, sve najbolje o njoj i svima. U Crikvenicu idem uskoro, čim završim obaveze u Beogradu. Biće i upoznavanja porodica, desiće se sve vremenom – kaže Aleksandra. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.