OPERISANA SUPRUGA HIRURGA IZ ZEMUNA OSUMNJIČENOG ZA ZLOSTAVLJANJE: Sumnja se da joj je polomio četiri rebra i lakat

 OPERISANA SUPRUGA HIRURGA IZ ZEMUNA OSUMNJIČENOG ZA ZLOSTAVLJANJE: Sumnja se da joj je polomio četiri rebra i lakat

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Supruga hirurga, osumnjičenog da je brutalno tukao 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu naočigled troje maloletne dece, kako se saznaje, operisala je lakat, odnosno, povredu koja je nastala, kako se veruje, kao posledica zlostavljanja.

  • Njoj je operisan lakat na ortopediji i ona se oporavlja – rekao je sagovornik.

Podsetimo, Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dan hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu.

Pritvor mu je odrređen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

-O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao suprugu u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan. Osumnjičeni je uhapšen 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem – saopštili su iz tužilaštva.

On je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.