OPA! Mlada devojka Lazara Ristovskog iznenadila sve – pokazala kako meša, vrlo je vešta

 OPA! Mlada devojka Lazara Ristovskog iznenadila sve – pokazala kako meša, vrlo je vešta

Foto: Youtube printscreen/Jutarnji Program TV Happy/Instagram prinscreen/anicalazicofficial

O ljubavi glumca Lazara Ristovskog (71) i njegove 39 godina mlađe izabranice i koleginice Anice Lazić ne prestaje da se priča, dok je ona sve aktivnija na društvenim mrežama, te često dospeva u žižu interesovanja javnosti.

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila video snimak i pokazala kakva je domaćica.

Naime, Anica se snimala u kuhinji dok je spremala ručak, a ako je suditi po njenom opisu, tu i ne provodi baš mnogo vremena.

Lazar Ristovski Anica
Foto: Instagram printscreen/anicalazicofficial/youtube/superstar TV

– Pašće sneg – napisala je Anica u opisu snimka, a mnogi su primetili da je ručak spremala u beloj košulji i sa satom na ruci. Ona je mešala svoj ručak i pokazala da svoju veštinu spremanja hrane. 

Anica je, podsetimo, nedavno na društvenim mrežama podelila dve poruke u kojima se, po svemu sudeći, pronašla, pa je poželela da ih svi vide.

Anica Lazić
Foto: Instagram printscreen/anicalazicofficial

– Čestitke na hrabrosti što sledite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namere časne! – pisalo je, između ostalog, u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

– Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. “Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju”, živela! – navodilo se u drugoj poruci, uz citat iz pesme Dina Merlina, a Lazićeva je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca.