OPA! CECI SE SVE PROVIDI ISPOD BLUZE! Smela odevna kombinacija jedne bake izazvala haos u javnosti

 OPA! CECI SE SVE PROVIDI ISPOD BLUZE! Smela odevna kombinacija jedne bake izazvala haos u javnosti

29, May, 2023, Belgrade – Filming of the show Zvezde granda in the TV studio of Grand Television. Svetlana Ceca Raznatovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 29, maj, 2023, Beograd – Snimanje emisije Zvezde granda u tv studiju Grand televizije Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Svako snimanje emisije “Zvezde Granda” propraćeno je budnim okom javnosti, pre svega zbog velikih imena naše muzičke scene koja sede u žiriju ovog talent šou programa. Pošto je glamurozni žiri taj koji drži ovaj televizijski format vrlo gledanim, javnost želi da zna šta su to naše zvezde obukle za snimanje.  

Pod najvećom lupom javnosti je, naravno, Svetlana Ceca Ražnatović.  

Ona se na snimanju pojavila u vrlo smeloj kombinaciji. Folkerka je na sebi imala bluzu boje ciklame čiji je materijal toliko tanak da se ispod njega providio top identične boje. 

Pevačica je bluzu ukopila i sa roze sandalama i karminom.

Kao kontrapunkt ciklami, Ceca se opredila za zlatnu, sjajnu suknju i torbicu, kao i naočare za sunce čija su se stakla na suncu presijavala u istom svetlosnom spektru kao i njena suknja.  

ceca
ATA IMAGE

Zlatnožuta i boja ciklame su vesela kombinacija i Ceca je pokazala da se one mogu nositi zajedno. Zlatne nijanse se divno slažu sa živahnim ružičastim tonovima, dok svetlosno svetlucanje suknje izgleda razdragano kada je upareno sa drečavom bojom bluze.  

Zlatna i boja ciklama su takođe ultimativna kombinacija boja koja izaziva osmeh i dobro raspoloženje. Ne sumnjamo da će ova odabir boja, kao i sama Ceca, da podignu raspoloženje čitave emisije na visok nivo. 

ceca
Ata image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *