“ZAKOPAO ME ŽIVU” Sablasne reči majke ubice iz Mladenovca prizivaju smrt

 “ZAKOPAO ME ŽIVU” Sablasne reči majke ubice iz Mladenovca prizivaju smrt

Foto: Srbija Danas

Oglasila se majka Uroša Blažića koji je izvršio masakr u Mladenovcu.

ONOG DANA JE UBIO I MENE, ZAKOPAO ME ŽIVU! Ispovest majke ubice iz Mladenovca, otkrila šta joj je rekao pre masakra

UDES U NOVOM PAZARU! Sudarila se kolona maturanata, proslava kraja školske godine pošla po zlu

UHAPŠEN DIREKTOR OSNOVNE ŠKOLE IZ BUJANOVACA: Primio mito, policija mu pronašla 2.400 evra

Majka Uroša Blažića, koji je usmrtio osmoro ljudi u Duboni i Malom Orašju kod Mladenovca, progovorila je o svom sinu i masakru koji je je počinio.

Ona kaže da žali za svakom žrtvom svog sina, da se moli za ozdravljenje onih koje je povredio, ali i da je, kao roditelj, bespovratno poražena i zgažena.

 Moj sin je onog dana, kada je pucao u decu i nevine ljude, ubio i mene. Zakopao me živu. Neka me ubije onaj kome god će i za mrvu da se olakša bol i muka koju mu je moj Uroš naneo pucavši proklete noći – rekla je ona za Republiku.

Govoreći o satima koji su prethodili masakru, majka ubice je ispričala:

 Pre nego je otišao od nas uveče, mene je poljubio, ocu rekao: “Ćao, bajane”, a dedi da sutra ujutru u sedam naloži vatru i da će on doći da peku prase i jagnje. Ostavio je blatnjave patike da mu operem, otišao je u papučama. Tražio je da dodam maline u tortu koju sam spremala kad je odlazio. Baš ništa nije nagoveštavalo da će da… Mislila sam da se ubio kad je ubio i ranio tolike ljude, ali su ga ujutru našli. Nemam snage ni života da bilo koga iz tih porodica sretnem, a kamoli pogledam u oči.

Podsetimo, Uroš Blažić je 4. maja u toku večeri započeo svoj krvavi pohod. On je u selu Malo Orašje ubio petoro meštana, od kojih najmlađa žrtva ima 15 godina. Zatim je nastavio ka selu Dubona, gde je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog drugara.

Uhapšen je sutradan u ranim jutarnjim satima u blizini Kragujevca, nakon što je oteo taksistu i pretio mu da ga vozi.