ONO ŠTO JE URADILA PRED SMRT JE UŽASNO POTRESNO: Ova slika je dokaz koliko je Noa bila vezana za svog ubicu

 ONO ŠTO JE URADILA PRED SMRT JE UŽASNO POTRESNO: Ova slika je dokaz koliko je Noa bila vezana za svog ubicu

Foto: TikTok Printscreen/noa.diva

Osamnaestogodišnja TikTokerka Noa Milivojev nestala je 17. juna, a njeno potpuno iskasapljeno i raskomadano telo pronađeno je 6. jula u stanu u centru Beograda.

Osumnjičeni muškarac (33) za monstruozno ubistvo je odmah uhapšen, a zločin je priznao.

Za Nou se znalo da je bila veliki ljubitelj tetovaža, a na svom telu imala ih je nekoliko. Na butini, Noa je imala istetoviranog leptira, a kako prenose mediji, ubica je upravo taj komad njene noge isekao kako bi sačuvao crtež pre nego što je ostatak tela raskomadao.

Noa Milivojev
Foto: Tik Tok/noa.diva

Noa i osumnjičeni su imali veoma turbulentu vezu, a njeni najbliži tvrde da je tiktokerka bila zaljubljena do ušiju, ali i da je bila veoma ljubomorna, te navodno dečka nije želela da upozna čak ni sa svojom cimerkom sa kojom je bila jako bliska. 

Na samo jednom snimku se može videti istetovirano njegovo ime na njenoj ruci. Ona je na snimku pevala i igrala, pa u jednom momentu uveličala svoju ruku na kojoj je tetovaža, gde se može pročitati njegovo ime. 

Kako se ispod videa komentariše, u pitanju je samo crtež, koji govori koliko je njen dečko i osumnjičeni za ubistvo bio bitan u životu Milivojeve.

Noa Milivojev
Foto: TikTok Printscreen