ONI SU NOVA LICA ZADRUGE 7 ELITA: Žestoke provokacije- “Raskrinkaću Anu Ćurčić, a Slađa Lazić je kopija Maje Marinković”

 ONI SU NOVA LICA ZADRUGE 7 ELITA: Žestoke provokacije- “Raskrinkaću Anu Ćurčić, a Slađa Lazić je kopija Maje Marinković”

Uskoro počinje nova sezona “Zadruge” koja će nosiiti naziv “Elita”, a samim tim svaki od učesnika mora da prođe rigorozni sistematski pregled

Zdravstveni pregledi su krenuli, a ovo su neki od takmičara koje ćemo imate prilike da propratimo na TV ekranima:

Miroslav Mileusnić
Foto: Srbija Danas

Dušan Tomić, Pablo Milevski, Darijo Darijo i Snežana Jovičić, Jasmina Ana, Mića Jovanović, Bogdan Ilić, Bora Terzić, Danijel Dujković, Zoran Urban, Aleksandar Simić, Miroslav Mileusnić, Lepi Mića…

Bora Terzić
Foto: Srbija Danas

– Zovem se Borislav Terzić, profesionalno sam se bavio fudbalom 14 godina i u Zadrugu ulazim slobodan. Nije mi bilo dobro kada sam video Poršelinu sa Bebicom, ali od nje sve može da se očekuje. Ona je lažna kopija Maje Marinković!

– Ja sam Mića Jovanović poznatiji kao Ćomi boy šoumen, skandal majstor. Volim da igram, pevam đuskam, ali i da se svađam. Intimnih odnosa neće biti, Mensur je strejt, ali pokušavaću da ga zavedem. Bacio sam oko. On mi se najviše sviđa. Mensur, Dragojević i Marko Osmakčić su moj tip muškaraca. Napašću Staniju, želim da budem veća starleta od nje. Miljana Kulić je moja sestra – rekao je budući zadrugar Mića.

Na velelepno imanje ulazi i bivši profesionalni fudbaler Danijel Dujković, koji je i menadžer u dve diskoteke u Cirihu.

Takođe, spisateljicu Jasminu Anu svi znaju i kao učesnicu rijalitija “Farma”.

Jasmina Ana
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

Zoran Urban istakao je u intervjuu za “Blic”, da će zajedno sa Milenom Kačavendom raskrinkati Anu.

Po prvi put glavna nagrada za osvojeno prvo mesto u “Eliti” iznosiće 100.000 evra. Nema sumnje da je ovo najskuplji projekat na ovim prostorima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.