“ONA UNIŠTAVA ČOVEKA KOJI JE NAŠAO SVOJU SREĆU!” Detalji odnosa Ane i Zvezdana “Varao ju je i pre!”

 “ONA UNIŠTAVA ČOVEKA KOJI JE NAŠAO SVOJU SREĆU!” Detalji odnosa Ane i Zvezdana “Varao ju je i pre!”

Tokom Jutarnjeg programa na televiziji Pink potegla se tema zadrugara Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, a numerolog da dao svoj sud:

– Ana Ćurčić je ušla u Zadrugu, sada je vreme da vidimo šta ljudi kažu i kako. Ana je potkačila i Zvezdana i Anđelu koju je pitala da li je oprala zubiće, a sa njim je ušla u mnoge sukobe – pokrenula je temu voditeljka Jovana Jeremić:

 Ja mislim da su oni oboje emotivni manipulatori. Ona je ušla jer je prevarena, ona ulazi sa tom pričom, ali nema sumnje da se to nije dešavalo i ranije. Ona je ušla sa predstavom sebe da je prevarena žena, ali nije trebala tako. Ona je treba da uđe kao dama, njeni brojevi su bukvalno udario tuk na luk, a ona mu je unela nemir, ne može da se smiri. Horskopski znaci poput njihovih vaga i škorpija, teško opstaju u braku. Jeste on nju voleo, ali ne više. Ona uništava čoveka koji je našao svoju sreću. Ona je ponizila sama sebe, a njih dvoje nikada neće biti zajedno. Njoj je sa razlogom Bog dao da on one, i nek bude srećna zbog toga. Ima tu ljubavi za nju, samo lagano – dodala je Ružica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “STEFAN KARIĆ ME JE ZAPROSIO! Raskinuli smo zbog Osmana” Cveta iznela detalje DISKVALIFIKACIJE