ONA JE ŽIVELA SA VOLJENKOM! Iz medija saznala da je Ilićeva preminula, pa otkrila da se NIJE SAMOUBILA!

 ONA JE ŽIVELA SA VOLJENKOM! Iz medija saznala da je Ilićeva preminula, pa otkrila da se NIJE SAMOUBILA!

Foto: Instagram printscreen/voljenkavoljena

Bivša učesnica rijalitija “Parovi” i pevačica koja se proslavila devedesetih godina, Voljenka Ilić (51), pronađena je mrtva  u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone “Parova”, a u ovom rijalitiju je bila zajedno sa Jovanom Novakov Šmizlom. 

Šmizla ne krije šok zbog iznenadne smrti prijateljice iz rijalitija, a u izjavi za “Srbija Danas” kaže da nikako ne može da poveruje da je u pitanju samoubistvo, kako su pojedini mediji preneli, jer je Voljenka bila neko ko je jako voleo život. 

Voljenka Ilić
Foto: Instagram printscreen/voljenkavoljena

– U šoku sam… Ona je osoba koja je toliko volela život da ne da se nije ubila…Užas! Vi ne znate koliko je ona volela život, zezanje, muškarce, garderobu, ona je u svemu izvlačila najbolje. Toliko je bila specifična i nesvakidašnja osoba… Tuga – rekla je Šmizla za naš portal. 

Podsetimo, Voljenkino beživotno telo navodno je nađeno u bazenu, sa nogama vezanim lepljivom trakom, i tegovima prikačenim za glavu, a na glavi je čak nosila i veo, piše “Dominikan tudej”. 

Medicinski veštaci su ustanovili da je nesrećna žena umrla od gušenja, odnosno davljenja, budući da je pronađena u bezenu.

Na mestu tragedije, lokalna policija pronašla je i pismo, napisano na srpskom jeziku, u kojem je navodno napisano: 

Jovana Novakov Šmizla
Foto: Instagram printscreen/shmizla1

– Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka – prenosi pomenuti portal.

Ovaj tekst kako prenosi gorepomenut medij prati i slika preminule majke, sveća i šest svetaca, plišani zeka, Voljenkin pasoš, te se navodi da ceo prizor liči na neku vrstu rituala.