“ONA JE TUPAVA I GLUPAVA!” Anđelo nikad ŽEŠĆE PONIZIO Mimu pred svima “Smotana je…”

 “ONA JE TUPAVA I GLUPAVA!” Anđelo nikad ŽEŠĆE PONIZIO Mimu pred svima “Smotana je…”

U toku nominacija, zadrugari su birali između Marka Osmakčića i Mime Šarac, koje od njih dvoje će poslati u izolaciju za izbacivanje.

Na red je došao Anđelo Ranković da nominuje, a on nije štedeo zadrugarku, pa je nazvao glupavom i tupavom.

  • U pravu je Filip, da nije uradila to što je uradila bio bi joj dugačiji tok rijalitija. Ona radi neke stvari jer je smotana i glupava, da je uradila taj loš potez, jeste, upetljala se negde gde je velika težina. Porodica i deca, ali ona prema nekim drugim ljudima nije takva. Ja sam uvek govorio da nije loša, spremna je da oprosti i da se vrati u odnos. Ima dobru dušu, ali je tupava i glupava. U jednom trenutku kada sam ja bio dobar u glavu, ona je bila moja štićenica, treba da se izbori i kaže šta misli… – počeo je Anđelo.
  • Što se tiče Marka, bilo je svađa i debata, dosta peckanja, ali je bilo zanimljivo, on je neko ko je jako inteligentan, ali i glup. Mogao je da napravi veliki rezultat u sportu, ali je odustao, verujem da i kada je sam i kada gleda taj tenis znam sve i kada mi priča, meni ostane žal. Meni je žal što nisam fudbaler, a bio sam ekstreman. On ume da proceni ljudi i situacije, nije uvek u pravu. Ali dovede sebe u neke situacije. Prošao je svašta, ekslozivan je, kroz par godina će uspeti to da primiri. Imam dobar odnos sa njom. Nisam osetio neku zlu krv, mžda bih imao još nešto da kažem, ali dobro – završio je Ranković.

BONUS VIDEO: RANI RADOVI DALILE DRAGOJEVIĆ! “IZMEĐU DVE VATRE” U BOSNI! Oglasila se ONA i razvezala jezik!