ONA JE TRENUTNO NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA? Dobila četvrt MILIONA EVRA za ulogu u domaćoj seriiji

 ONA JE TRENUTNO NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA? Dobila četvrt MILIONA EVRA za ulogu u domaćoj seriiji

Foto: Youtube Printscreen/milicamilsaisakovic

Milica Milša je, kako piše jedan dnevni list, od serije “Igra sudbine” zaradila neverovatnih 227.700 evra! Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu.

– Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra! – priča za jedan list  izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:

– Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će “Igra sudbine” postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele

milica-milsa,-zarko-jokanovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Od serije nije profitirala samo Milica, već i njen suprug Žarko Jokanović, koji je napisao scenario za “Igru sudbine”.


– Njih dvoje su odlučili da zarađeni novac ne protraće, već ga ulože u luksuznu nekretninu. Kupili su stan na Novom Beogradu, u koji su se preselili u maju. Milica je stan uredila po svojoj želji. Iz starog stana stana su preneli samo neke umetnine – kaže naš izvor.
Milica nije želela da govori o zaradi, ali se na Instagramu pohvalila novim stanom.
– To su privatne stvari o kojima ne bih pričala. Možemo da razgovaramo o seriji i drugim projektima – rekla je glumica, koja je za društvene mreže pozirala na terasi svog novog doma.

Milica Milša
Foto: Instagram printscreen/milicamilsaisakovic

Para na paru ide

Da je Milša najtraženija glumica dokazuje i činjenica da je dobila ulogu u još jednoj seriji, koju će snimati uporedo sa “Igrom sudbine”. Milica, naime, glumi u telenoveli “Mala supruga”, koja se prikazuje od 4. jula, takođe na Prvoj televiziji.


– Milica u ovoj seriji nema glavnu ulogu, ali će biti zapažena. “Mala supruga” imaće čak 100 epizoda, pa će Milica i tu zaraditi dosta para – završava priču izvor.