“ONA JE NIKO I NIŠTA! ADAM IMA PREZIME!” Oglasila se Nađa Đogani, pa URNISALA DJ Tamaris “Sramota!”

 “ONA JE NIKO I NIŠTA! ADAM IMA PREZIME!” Oglasila se Nađa Đogani, pa URNISALA DJ Tamaris “Sramota!”

DJ Tamaris i Adam Đogani sinoć za vreme emisije ”Pitanja novinara” sukobili su se i nisu štedeli svoje reči.

Prilikom sukoba sada već bivših partnera, došlo je do gnusnih uvreda ali i bizarnih reči.

Adam je otkrio da je jednom priklikom dobio golišavu fotografiju svoje devojke i naveo kako se bavila najstarijim zanatom i glumila u filmovima za odrasle.

Tim povodom se oglasila Nađa Đogani:

– Nisam čula da je rekao da snima filmove za odrasle, rekao je da radi za 300 eura, jer radi kao DJ. Za tužbu, to je njeno ako želi, ako misli da ima za šta, neka izvoli. Ona se igrala pred njim, koliko sam videla, nešto je mahala. Ne možeš da mašeš pred nekim sa kim jedeš i piješ, ko te je hranio. Po meni je to veća sramota, iznošenje takvih laži – rekla je Nađa.

Na temu svađe od prethodne noći, Nađa nije štedela reči, te je žestoko osudila Adamovu bivšu devojku.

– Zadržaću svoje mišljenje, to je njen obraz. Ako je sa nekim bila samo iz sažaljenja, to je jako ružno. Zašto ne kaže istinu, zašto je bila sa njim? On je doveo, isplivala je, dobila je Tamaris, je l’ tako? Ona nije Tamaris, ona je dobila ime pored Adama. Adam ima ime i prezime, kratko i jasno, samo to mogu da kažem. Tamaris je niko i ništa, ušla je i bila bi isto što i ove devojke, devojka koja je tu da je ne imenujem, znamo već ko je i ko i šta. Tako da, ona je ušla, dobila je svoje ime i prezime, ona sad sad maše pred Adamom to je meni smešno – izjavila je Nađa.

Adamova tetka, odgovorila je na reči Tamare Nikolić, da njegova porodica treba da ga se stidi.

– Ne, mi smo ponosni na njega i na njegovo vaspitanje. Neka ona vidi sebe kakva je ona, mi smo preponosni na Adama. Preponosna sam šta sam gajila i kako sam ga odgajila. A ne može neko dođe i kaže idi tamo kod Mikice, i ti na njega kao kako kaže ”nap*ši ga”. Nema poštovanja, ona to ne vidi, neka izvoli sama i neka se izbori. Tako da ne želim ništa da komentarišem, ne želim ništa da kažem, na bilo šta. On je ušao tamo, on je nju izabrao, sa njom je pokrenuo priču ponovo, tako da… Mlad je, neka se izbori a mi ne bismo nikakve priče ništa. On što je ušao unutra neka se izbori, odavde sa spoljne strane neće niko ništa pokrenuti – završila je Adamova tetka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

“VIDELA SAM ŠTA SVE Aleks radi pod NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA! Bila je sa MATORIM, potvrđujem Mikijevu priču” Šok gostovanje Šmizle u emisiji “Između dve vatre”

Pročitaj još