“Ona je NAJNEMORALNIJA učesnica” – ŽESTOKE nominacije, OVA zadrugarka je na tankom ledu

 “Ona je NAJNEMORALNIJA učesnica” – ŽESTOKE nominacije, OVA zadrugarka je na tankom ledu

U “Eliti” su na red došle nominacije odabranih. Oni su se okupili kako bi doneli konačnu odluku koji zadrugar će biti na meti. 

Prva je nominacije započela Aneli Ahmić

 – Nominujem Šana, jer mislim da mu nije ovde mesto – rekla je Aneli.

– Nominujem Helenu, smatram da je fejk, svaki dan joj se sviđa druga osoba. Pošto ništa drugo ne zna ni sama da radi, hoće da uđe u vezu ali je niko neće. Želim da Helena napusti Belu kuću – rekla je Slađa.

– Ja ću nominovati osobu koja mi je bila u jednom trenutku zanimljiva, to je ovaj Predsednik, kreten. Sada mi je naporan, iritantan, provokator – rekao je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš

– Imam mnogo ljudi koje bi ja nogirao. Mislim da ću da glasam za Helenu, nezanimljiva je, dosadna je, direktno je pokušala da utiče na moju vezu – rekao je Terza.

– Moram da kažem da je Helena najnemoralnija devojka koja je ušla ovde, ta devojka bi se je**la sa bilo kim. Neću da je vređam, ali je baš ono…Pih – dodao je Janjuš.

– Što se mene tiče, Helenu bih ostavio da pokaže ko je i šta je, tek što je počela. Ja ću da se složim sa Janjušem i nominovaću Predsednika. Čovek mi je iritantan, on se nakači samo da bi izazvao nekoga, kačio se na devojke koje su imali neke momke – rekao je Bebica.

Aneli Ahmić

– Ja bih nominovao Snežu, mislim da ona ovde ništa specijalno nije pokazala, mislim da ne zaslužuje da bude ovde, provocira ljude – rekao je Uroš.

S obzirom na to da su glasovi između Predsednika i Helene bili izjednačeni, Odabrani su na kraju izglasali Predsednika.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.