“ON JE PSIHOPATA!” Dalila otkrila ŠOKANTNE stvari o Takiju – Snimao me je KRIŠOM!

 “ON JE PSIHOPATA!” Dalila otkrila ŠOKANTNE stvari o Takiju – Snimao me je KRIŠOM!

Foto: Tv Red Printscreen

Dalila Dragojević i Marijana Zonjić prethodne noći su gostovala na Red televiziji, i tom prilikom, osim ostalih zadrugara, komentarisale Maju Marinković i njenog oca Radomira Marinkovića Takija. 

– Kakav otac, takva ćerka. On se samo zakači na mene. Ostanem u šoku kada vidim portale. Pomogla sam njoj u mnogim stvarima. Iako je blesava i retardirana, postaje mi simpatično. Iako nismo dobre sa njom, ni ja, a ni Dalila – rekla je Marijana u emisiji “Pitam za druga”.

Dalila Dragojević
Foto: Tv Red Printscreen


– Maja je bolid teški, ja nemam odnose sa njom. Ima prebačaje. Ona je za usputno druženje. Bila sam sa Lukom i otišli smo da jedemo, Takija smo sreli, on gleda u nas, stao iza stuba i snima nas. Ja sam bila u šoku, kao neki psihopata, verovatno je snimao za svoju arhivu, nije nigde izašlo. Šou – kazala je Dalila.

Da li si u dobrim odnosima sa Aleksandrom Subotić? – pitala je voditeljka.

– Nemam odnos sa njom, kažu da me je osudila zbog prevare i da me zbog toga blokirala. Sa Ljubom sam okej, mi imamo dobar odnos – istakla je Dragojevićka.

Maja-Marinković,-Taki
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Kuma ti je bila u emisiji – konstatovala je voditeljka.

– Jao, nemoj mi molim te o njoj, ona je svuda u svakoj emisiji. Bila po portalima, postala mi je sprdnja više. Neka je živa i zdrava, samo što dalje od mene – rekla je Dalila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još