“ON JE MOJ MUŽ, NAPRAVIO MI JE DETE!” Maja ne veruje ŠTA JE snašlo – Golubovićka joj PRENELA PORUKU!

 “ON JE MOJ MUŽ, NAPRAVIO MI JE DETE!” Maja ne veruje ŠTA JE snašlo – Golubovićka joj PRENELA PORUKU!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Maja Marinković je razgovarala sa Jelenom Golubović o svom odnosu sa Bilalom Brajlovićem, a rediteljka je pokušavala da joj objasni da na tu vezu treba da stavi tačku. 

– Jelena, ja nisam luda, gledao je – pričala je Maja. 

– Ja kad sam bila tu stvarno nije, stajao je i gledao u muziku, pa je stajao sa Pecom koji me izluđuje. Nije naivan, stavlja kapuljaču. Glumi žrtvu. Kad si ti mene videla pognute glave i da plačem na stolu. Nije bitno koliko puta padneš, nego da se podigneš – rekla je Jelena.

– Ti da ti poklanja dovoljno pažne, bolelo bi te uvo da li će da kupi od Ane paklu cigara. On se danas sa tobom posvađao da bi večeras pio – rekla je Jelena.

Bilal Brajlović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Bezobrazan je – rekla je Maja.

– On je meni rekao da je za prvo mesto spreman na sve – rekla je Jelena.

– Zaljubila sam se, jesam. Kupila sam mu pivo da bi me on kulirao, a ja plakala. Nije moglo lepo, pokušala sam. On je pre nedelju dana kad smo došli iz hotela rekao da smo rešili sve i da se najviše volimo – rekla je Maja.

– Okej, ali i ti si skočila sebi u stomak kad si rekla da mu nisi oprostila – rekla je Jelena.

Maja Marinković, Jelena Golubović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Boli me što neće da se koriguje po meni – rekla je Maja.

– Nećeš ti da piješ pivo sa njim ispred dragstora. Ti si za njega preveliki zalogaj. Pored njega živog otac da ti kupuje, to je poniženje. Njega boli što si ti pred kamerama i svetom videla ruku na njega. Odvratno te je marširao, ja sam se sklonila da ga ja ne bih. Stvarno sam se uživela u ulogu majke – rekla je Jelena.

– On je moj muž, kraj. Što je u mene s*šio dva puta – rekla je Maja.

– Bravo, odličan argument. Što pravi bebu ako si mu takva. Ti imaš stan, firmiranu garderobu, naočare su ti 500 evra. Moj dečko je sam govorio da nema pare za mene, da mu ne bodem oči nisam kupovala i nisam pila, išla u restoran, na izlet jer mu je smetalo kad platim ja – rekla je Jelena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.