ON JE DEČAKE UDARIO KOLIMA PA IM PRETIO DA ĆE IH UBITI Jedan mališan ostao bez noge, meštani sela kod Zaječara otkrili strašne detalje

 ON JE DEČAKE UDARIO KOLIMA PA IM PRETIO DA ĆE IH UBITI Jedan mališan ostao bez noge, meštani sela kod Zaječara otkrili strašne detalje

Foto: Društvene mreže

Dva dečaka vraćala su se sa proslave trinaestog rođendana svog najboljeg druga, kada je na njih kolima naleteo muškarac. Od siline udarca, jedan dečak izgubio je levu nogu, dok je njegov drug zadobio teške telesne povrede ruke i šake.

Vozač je bio u pijanom stanju i pobegao je sa mesta nesreće.

Dopisnica TV Informer Vesna Jović otišla je na lice mesta gde je lično upoznala oca jednog od dečaka. Ona se putem vajber poziva uključila u studio ove televizije gde je prenela jezive utiske meštana sela Dubočane.

Dečaci su stabilni. U selu je muk. Ljudi su zabrinuti. Niko nema reči hvale za muškarca. On ih je udario, a potom im je pretio da će ih ubiti ako nekome nešto kažu. Potom ih je ostavio i pobegao. Kako meštani sela kažu, on je stalno pravio probleme. Toliko se odao alkoholu da je rasprodao sve imanje sem kuće i traktora. Žena ga je napustila i odvela dvoje dece. Inače, on je dva puta osuđivan zbog nasilja u porodici. Odslužio je zatvorsku kaznu. Često je maltretirao oca koji je pre dve godine umro – rekla je Vesna Jović.

Ona je dodala da se dečaci osećaju dobro.

– Kada sam stigla u Dubočane, pozvali smo majku jednog od dečaka. On je tada već bio operisan. Drugi mališan se sa roditeljima nalazi u Institutu za majku i dete u Beogradu. On se oseća dobro. Ono što je najtragičnije je to što je od početka bio svestan da je ostao bez noge. Lovac Bojan iz sela Dubočane pronašao je njegovu nogu koja je visila na drvetu. Sreća je samo u tome da su deca sačuvala živu glavu – zaključuje dopisnica Informera. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *